• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Kramarić i Kufre dobrodošli

Trener Crvene zvezde očekuje "sigurnu pobjedu" nad OFK Beogradom, koja bi njegovu ekipu ostavila u šampionskoj trci sa Partizanom.

 Prosinečki: Kramarić i Kufre dobrodošli Izvor: MONDO

"Ostalo je još pet utakmica do kraja. Dolaze nam teži protivnici. Prvi je OFK Beograd i mislim da nam neće biti nimalo lako. Ipak, vjerujem u pobjedu, kao što i dalje vjerujem da možemo da osvojimo titulu", rekao je Robert Prosinečki.

On je napomenuo da je gledao nekoliko utakmica OFK Beograda, da izuzetno respektuje popularne "romantičare", između ostalog, jer su "jedini tim koji je ove sezone pobijedio Vojvodinu".

"Dobri su, ali kao i uvijek, sve zavisi od nas. Ja sam uvjeren da smo bolji tim i očekujem sigurnu pobjedu", poručio je Prosinečki.

Zvezda će i na Karaburmi igrati bez povrijeđenog Evandra. Marko Vešović je suspendovan, a lakše povrijeđeni Mikić i Jeftić.

Po običaju koji poštuje gotovo svaki put, Prosinečki je izdiktirao startnu postavu za subotnji meč: Bajković, Ninkov, Vilotić, Adi, Tošić, Isah, Kadu, Lazović, Borha, Perović, Koroman.

On je prokomentarisao i glasine o dolasku Andreja Kramarića i Leonarda Kufrea iz zagrebačkog Dinama.

"Kramarića znam dugo, još od pionirskih dana. U pitanju je dečko koji je kao pionir i junior dao 400 golova, što je apsolutni rekod u istoriji Dinama. Što se tiče Kufrea, dovoljno je reći da je igrao za Romu i Monako, kao i da je bivši reprezentativac Argentine. Iskusan je i sigurno bi nam dobrodošao. Ali, o pojačanjima možemo da pričamo tek kada se završi sezona".

Prosinečki je konstatovao da i u Superligi Srbije ima nekoliko igrača koje bi rado doveo na Marakanu.

Utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda igra se na Karaburmi, sa početkom u 15 časova.

Cijene ulaznica su 300 dinara za sjevernu, odnosno 400 za zapadnu tribinu i prodavaće se u petak do 17 časova na Marakani, a na dan utakmice od 11 časova na stadionu OFK Beograda.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC