• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Valjak vozi ka tituli, igrao Fejsa

Partizan deklasirao BSK iz Borče - 4:0, dva gola Vukića. Poslije duge pauze na terenu u Humskoj i Ljubomir Fejsa.

 JSL: Valjak vozi ka tituli, igrao Fejsa Izvor: MONDO

Partizan je ostvario novu pobjedu u Superligi Srbije. Protiv BSK-a ubjedljivih - 4:0. Ali, možda i značajnija vijest od ove, prilično očekivane jeste da je poslije više od godinu dana za prvi tim crno-bijelih zaigrao Ljubomir Fejsa, koji se konačno oporavio od neugodne povrede!

Šampion je nastavio pohod ka četvrtoj uzastopnoj titulu prvaka države. Ostale su mu još četiri prepreke do podizanja pehara (tri u gostima i jedna u Humskoj).

Partizan - BSK 4:0 (1:0). Strijelci: Stefan Savić 33. minut, Zvonimir Vukić u 50. i 60. minut, Ivica Iliev u 56. minutu.

Bez mnogo muke, crno-bijeli su protiv impotentnih i neagresivnih Borčanaca odradili zadatak koji je pred njih bio postavljen.

Oko 5.500 navijača Partizana došlo je da vidi novu pobjedu i goleadu. I to su i dobili.

Partizan nije bio pretjerano razigran u prvom poluvremenu, ali je, i pored toga, imao apsolutnu inicijativu (10 kornera izveli su crno-bijeli u prvom poluvremenu).

Domaćin je dao jedan gol u prvom poluvremenu, a mogao je još dva, tri. U drugom je dao još tri, a mogao je bar još toliko.

Gol za vođstvo Partizana postigao je nekadašnji igrač BSK-a, Stefan Savić. U 33. minutu korner je izveo Zvonimir Vukić, a Savić glavom sa pet, šest metara pogodio mrežu Ljube Kovačevića. To je prvi gol Savića za Partizan otkako je u septemrbu prošle godine došao u Humsku.

Još dvije kolosalne šanse stvorio je Partizan. U 17. minutu Ivica Iliev bio je sam ispred Kovačevića, ali je veoma loše šutirao. U finišu prvog dijela Vukić je pogodio stativu.

U nastavku, ređale su se šanse pred golom Kovačevića i u više navrata tresla se njegova mreža.

Odmah na startu poluvremena, obrukao se Vukić. Iliev mu je odlično dao loptu, ali je Vukić sa pet metara vrlo loše reagovao.

U 50. minutu - 2:0. Iliev je centrirao sa lijeve strane, lopta je pala na nogu Vukiću koji je sada uspio da se ispravi za ono što je propustio koji minut ranije.

Šest minuta kasnije i treći gol u mreži BSK-a. Akciju je pokrenuo Nemanja Tomić, centrirao je po zemlji, a Iliev je vrhom kopačke poslao loptu iza Kovačevića. Dvanaesti gol Ilieva u ovoj sezoni.

Detalj vrijedan pažnje - 58. minut. Umjesto Ivice Ilieva u igru je ušao Fejsa, pozdravljen velikim aplauzom.

Samo dva minuta po ulasku Fejse u igru, četvrti gol za Partizan. Opet je strijelac bio Zvonimir Vukić.



Do kraja meča prilično dosadna utakmica, a Partizan je još koji put mogao da zatrese mrežu BSK-a. Doduše, postigao je Vukić još jedan gol u finišu utakmice, ali je poništen zbog ofsajda.

Aleksandar Stanojević je izmijenio sastav za meč protiv BSK-a, u želji da neke igrače odmori, a drugima da omogući da se oporave od povrede.

Tako je na lijevom boku u defanzivi igrao Aleksandar Davidov (umjesto povrijeđenih Džozefa Kizita i Aleksandra Lazevskog), Marko Jovanović je uz Savića činio štoperski par, a umjesto Saše Ilića od prvog minuta zaigrao je Nemanja Tomić.

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Savić, Jovanović, Davidov, Medo, Tomić, Babović (od 71. minuta Bogunović), Vukić, Iliev (od 59. minuta Fejsa), Tejgo (od 71. minuta Šćepović).

BSK: Kovačević, Žarković, Radunović, Alivodić, Milošević, Kajević, Vignjević, Krstić, Babić, Bošković, Miljković.

Do kraja prvenstvene trke, Partizan u narednom kolu, 15. maja gostuje Javoru, potom dočekuje Čukarički (21. maj), a onda mu u posljednja dva kola predstoje gostovanja: u Čačku protiv Metalca (25. maj) i u Lučanima (možda u Užicu) protiv Slobode Sevojno.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC