• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roman zove Mijata u Čelsi

Bogati vlasnik Čelsija Roman Abramovič poslao je konkretnu ponudu Predragu Mijatoviću za mjesto sportskog direktora kluba.

 Roman zove Mijata u Čelsi Izvor: MONDO

Engleski i španski mediji prenijeli su informaciju da je gazda "plavaca" već ozbiljno krenuo u lov na drugog čovjeka kluba, nakon što je najavljeno da će Frank Arnesen u junu napustiti funkciju sportskog direktora i preseliti se u Hamburg.

Poslije razgovora sa ljudima od povjerenja Abramovič je odlučio da prvu ponudu pošalje bivšem reprezentativcu Jugoslavije, koji je tu funkciju već obavljao u Realu.

Mijatović, koji se poslije odlaska sa mjesta sportskog direktora Reala posvetio menadžerskom poslu, ima dve sedmice da odgovori na primamljivu ponudu gazde Čelsija.

Mijatović je bio sportski direktor Real Madrida od 2006. do 2009. godine. Tokom te tri sezone "kraljevski klub", na čijem je čelu bio predsjednik Ramon Kalderon, osvojio je dve titule.

On je bio najzaslužniji za dovođenje velikih pojačanja na "Santjago Bernabeu" poput Marsela i Iguaina, kao i holandskih igrača Robena, Van der Varta i Snajdera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC