• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Nisam htio svađu sa Pižonom

"U posljednje vrijeme nisam dobijao šansu, nisam ulazio u igru, iako sam u najmanju ruku bio u identičnoj formi kao saigrači. Odlučio sam da se ne svađam sa selektorom", kaže Lazović.

 Lazović: Nisam htio svađu sa Pižonom Izvor: MONDO

Danko Lazović je bez mnogo pompe i komentara sredinom marta odlučio da više ne nastupa za reprezentaciju Srbije i tu odluku prvo je saopštio selektoru Vladimiru Petroviću Pižonu.

Najbolji strijelac ruskog prvenstva, član Zenita, nikada nije naveo konkretne razloge, a selektor je mirno primio tu odluku.

On je, ipak, odlučio da "otvori dušu" i zbog navijača Zenita objasnio je zašto je tako odlučio.

"Svoju odluku nisam objašnjavao nikom, nijednom listu ni u mojoj zemlji ni u Rusiji, ali napraviću izuzetak zbog navijača", izjavio je Lazović za "Radio Zenit", a prenijeli srpski mediji.

On je izjavio da je osnovni problem bio u minutaži, koju je dobijao "na kašičicu".

"Uvijek sam maksimalno poštovao državni tim i svakom pozivu se neizmjerno radovao, čak i onda kada nisam igrao utakmice. Meni je Srbija sve. Međutim, u posljednje vrijeme nisam dobijao šansu, nisam ulazio u igru, iako sam u najmanju ruku bio u identičnoj formi kao saigrači. Odlučio sam da se ne svađam sa selektorom, da se ne žalim u medijima, niti da govorim drugim igračima iza leđa. Raskid sa reprezentacijom bez ikakvih skandala za mene je najbolje moguće rješenje", rekao je Lazović

Lazović je iznenada odlučio da napusti državni tim kada se selekcija Srbije okupljala za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske i Estonije. Istu odluku tada donio je i njegov klupski kolega Aleksandar Luković.

Tada niko nije znao pravi razlog takvog postupka dvojice iskusnih igrača.

Selektor Petrović izjavio je tada je Lazovićeva odluka ishitrena i da se nada da će promijeniti mišljenje.

Lazović je debitovao za reprezentaciju Srbije 2002. godine protiv Brazila u Fortalezi, odigrao je 43 utakmice i postigao 11 golova. On je postigao i prvi pogodak za reprezentaciju samostalne Srbije u meču sa Češkom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC