• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaha: Mamić mi spominjao majku

Vahid Halilhodžić otkrio šta se dešavalo na poluvremenu u svlačionici Dinama i čime ga je to uvrijedio Zdravko Mamić da odluči da odmah napusti klub.

 Vaha: Mamić mi spominjao majku Izvor: MONDO

Popularni Vaha napustio je u petak klupu Dinama odmah poslije prvenstvene utakmice sa Interom, tokom kojeg je došlo do svađe trenera sa izvršnim predsjednikom Dinama Zdravko Mamić.

Prvi čovjek Dinama na poluvremenu utakmice ušao je nezadovoljan u svlačionicu, uslijedile su teške riječi i svađa sa popularnim Vahom, a rezultat svega je odlazak legende jugoslovenskog fudbala sa Maksimira.

Halilhodžić je u izjavi za francuski portal sport24.otkrio šta se dešavalo u svlačionici Dinama i rekao da je kap koja je prelila čašu bilo spominjanje njegove porodice, tačnije majke.

“"Zdravko Mamić, izvršni predsjednik kluba došao je u svlačionicu u poluvremenu utakmice protiv Intera da mi prigovori što odmaram neke igrače uoči Kupa koji se igra sljedeće nedelje. Rekao mi je da ekipa ne igra dobro i ponizio me pred igračima. Poznajem njegov karakter i brutalan način komunikacije, ali ovaj put nisam mogao preći preko takvih stvari. Spominjao mi je i majku, a to ne opraštam", objasnio je Vaha razlog svog odlaska iz Dinama.

Halilhodžić je preuzeo hrvatskog šampiona sredinom avgusta prošle godine, kada je naslijedio Velimira Zajeca, koji je otišao iz kluba poslije eliminacije Dinama iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Modri" su sa Halilhodžićem na klupi izborili ulazak u grupnu fazu takmičenja Lige Evropa, iz koga su ispali u prvoj fazi, kao i šestu uzastopnu titulu prvaka Hrvatske, četiri kola prije kraja takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC