• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvins Park Rendžers u Premijer ligi

Kvins Park Rendžers igraće sljedeće sezone u Premijer ligi pošto mu je FA progledao kroz prste i nije ga kaznio oduzimanjem bodova zbog neregularnih transfera.

 Kvins Park Rendžers u Premijer ligi Izvor: MONDO

Fudbalski savez Engleske (FA) nije oduzeo bodove Kvins Park Rendžersu zbog povrede pravila prilikom potpisivanja ugovora sa igračem Instituta Argentincem Alehandrom Faurlinom.

QPR je ove sezone osvojio šampionsku titulu u drugoj engleskoj ligi - Čempionšipu i tako se direktno plasirao u Premijer ligu, ali je ipak morao da sačeka odluku FA, kako bi bio siguran da će sljedeće sezone, prvi put poslije 1996. godine, igrati u elitnom takmičenju.

FA je sprovela istragu protiv QPR pošto je klub povredio "pravila vlasništva nad fudbalerom" prilikom potpisivanja ugovora sa Faurlinom u julu 2009. godine.

Savez je proglasio krivim londonski klub po dve tačke, od ukupno sedam, ali ipak nije odlučio da mu ove ili sledeće sezone oduzme 15 bodova.

"Kada smo čuli odluku, igrači su u svlačionici plakali od sreće. Prošli smo kroz težak period i nikada neću švatiti kako su uspjeli da se koncentrišu na mečeve. Osjećamo veliko olakšanje jer znamo da smo sada i zvanično šampioni", rekao je trener QPR Nil Vornok.

QPR će danas na svom terenu igrati protiv Lidsa.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC