• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Ja bih ostao, ali...

Sudbina Karla Anćelotija na Stamford bridžu u rukama Romana Abramoviča. Italijanu se dopada u Engleskoj i želio bi da ostane.

 Anćeloti: Ja bih ostao, ali... Izvor: MONDO

Karlo Anćeloti ima još godinu dana ugovor sa Čelsijem. Ali, veliko je pitanje da li će italijanski trener i naredne sezone voditi "plavce" sa Stamofrd bridža.

"Volio bih da ostanem, ali odluka je na ljudima u klubu. Imamo još dve utakmice do kraja sezone, vidjećemo", izjavio je Anćeloti, koji je poslije prve berićetne sezone (osvojio i šampionsku titulu i FA Kup), ove sezone ostao bez trofeja.

Poraz u derbiju prvenstva od Mančester junajteda (1:2), raspršio je ionako klimavu nadu Čelsija da može da stigne i prestigne "đavole".

Matematički, Čelsi i dalje može do titule, ali pod uslovom da dobije oba meča do kraja (Njukasl kod kuće i Everton u Liverpulu), a da Mančester izgubi i od Blekburna i od Blekpula.

Dakle, samo čudo može da pomogne Čelsiju, a čuda se ne događaju svaki dan. Zato je Anćeloti svjestan da mu je budućnost u klubu sa Stamford bridža neizvjesna.

"Italja je moja zemlja i jednog dana vratiću se u domovinu. Ipak, u posljednje dve godine u Engleskoj sam doživio fenomenalnu fudbalsku atmosferu, ovo je predivna zemlja i imam velikopoštovanje prema ljudima koji ovdje žive. Ovdje nema nasilja na stadiona, koji su puni svakog vikenda i zbog tih razloga želio bih da ostanem u Engleskoj", rekao je Anćeloti.

Italijan priznaje da je Čelsi ove sezone mogao i morao bolje.

"Ne znam šta gazda Roman Abramovič misli o ovoj sezoni, ali, iskreno, ja smatram da smo mogli bolje. Ipak, takve stvari se dešavaju u fudbalu. Čelsi ima odličan tim. Ove godine kupili smo Davida Luiza, Ramiresa, Fernanda Toresa...Ovom timu nisu potrebne velike promjene i mislim da za tim nema ni potrebe", rekao je Anćeloti.

(MONDO - foto: Getty Images/yahoo sports)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC