• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Ni bliže ni dalje od titule

Trener "parnog valjka" smatra da ih remi u Ivanjici nije udaljio od titule.

 Stanojević: Ni bliže ni dalje od titule Izvor: MONDO

Znali su u Humskoj i prije utakmice sa Javorom da ih u Ivanjici čeka jedno od najtežih gostovanja, protiv rivala koji je uvek dodatno motivisan kada u Moravički okrug dolazi Partizan. Tako je bilo i ovaj put...

Ne samo da je tim Zorana Njeguša uspio da izbori bod, već je u određenim periodima meča bio i bolji tim na terenu. Trener Partizana ne može da bude zadovoljan izdanjem svoje ekipe, ali, kako je samo rekao, ni nezadovoljan.

"Očekuju nas još tri meča do kraja Superlige i znamo šta nam je činiti. Osvojili smo bod koji nas niti udaljava, niti približava tituli. Možemo do kraja prvenstva i da izgubimo jednu utakmicu", rekao je Stanojević poslije meča.

"Vrlo teška utakmica po sparnom vremenu. Znali smo da je Javor veoma organizovana ekipa, a mi smo izaši iz teškog finala kupa. Nije bilo lako probiti takvu odbranu protivnika. Ipak, napravili smo nekoliko šansi, ali napravili su ih i oni", zaključio je mladi trener.

Sa druge strane Zoran Njeguš nije imao zamjerki na igru svog tima. Naprotiv.

"Ova utakmica je bila praznik fudbala za nas i Ivanjicu, kao i uvijek kada dolaze Partizan i Crvena zvezda. Znali smo da Partizan dolazi poslije teškog finala Kupa i da ga polako sustiže umor od igranja u ritmu srijeda-subota. Međutim, dobro su otvorili utakmicu, ali su moji momci uspjeli da se vrate. Čestitam im na tome. Nije lako vratiti se protiv ovakvog Partizan, kome želim sve najbolje", rekao je Njeguš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC