• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Metalac korača ka opstanku

U derbiju začelja Metalac u Čačku pobijedio Inđiju, Hajduk iščupao bod protiv BSK-a, a Vojvodina pobijedila Spartak u Novom Sadu u 27. kolu Superlige.

 JSL: Metalac korača ka opstanku Izvor: MONDO

Superligaš iz Gornjeg Milanovca, koji kao domaćin igra u Čačku, zabilježio je vrlo važnu pobjedu protiv Inđije (2:1), jednog od dva glavna konkurenta u borbi za opstanak.

Milanovčani su u finišu prvog i na početku drugog poluvremena, preko Pavlovića i Betolingara stigli do velike prednosti od 2:0. Isidorović je brzo smanjio, ali je to bilo sve od Inđije.

Metalac je poslije ovog kola ispred Inđije, koja je sakupila 23 boda, a na samo bod zaostatka prišao joj je i Hajduk, koji je u "opasnoj zoni". Kuljani su trenutno najugroženiji uz odavno otpisani Čukarički. Međutim, Hajduk je protiv BSK-a osvojio bod nade. Na Karaburmi je bilo 0:0.

KO S KIM DO KRAJA

METALAC (25): Sloboda point Sevojno, Partizan, Hajduk Kula.

INĐIJA (23): Vojvodina, Sloboda Point Sevojno, Smederevo.

HAJDUK (21): Javor Ivanjica, Čukarički, Metalac Gornji Milanovac.

- tamnim slovima obilježena su gostovanja.

Bodove spasa ovojio je Borac. "Zebre" su pobijedile u Smederevu 1:0, golom Kneževića u šestom minutu. Jagodina i OFK beograd igrali su bez golova u meču, koji za "romantičare" nije imao veći rezultatski značaj, dok će Jagodinici ipak još malo strijepiti, jer teoretski još uvijek mogu u niži rang.

Vojvodina je pred oko 3.500 gledalaca pobijedila Spartka 1:0. Odlučujući gol postigao je Abubakar u 53. minutu. Kamerunac je dobio dugu loptu u prostor, iskoristio lošu reakciju odbrane i postigao gol.

Poslije prvog poluvremena u kojem su razočarale obe ekipe, publika je u nastavku meča mogla da uživa. Tačnije navijači crveno-bijelih, jer su "lale" propustile priliku da napune mrežu "golubova".

Prije početka utakmice igrači Vojvodine izašli su na teren sa majicama na kojima je pisalo "Ćiri bu, ćiri ba...". To su početne riječi pesme koja je kod navijača novosadskog kluba ove sezone bila hit. Nastavak pjesme je "...igra Voša kao Barselona".

Zbog svega što se dešavalo proteklih dana u Kupu Srbije na stadionu "Karađorđe" očekivala se veća posjeta. Prije svega jer je i ulaz bio besplatan.

Sloboda nije imala teži posao na Banovom Brdu - 2:1.

Jelen Superliga, 27. kolo

Javor – Partizan 1:1 (1:1)
/Hadžibulić 45 - Babović 7)

Metalac – Inđija 2:1 (1:0)
/Pavlović 42, Betolingar 52 - Isidorović 56/

Čukarički Stankom – Sloboda PS 1:2 (0:2)
/Ademović 1, Pavićević 19/

Jagodina – OFK Beograd 0:0

Smederevo – Borac 0:1 (0:1)
/Knežević 6/

Vojvodina – Spartak ZV 1:0 (0:0)
/Abubakar 53/

BSK – Hajduk 0:0

Crvena zvezda – Rad (19h)

TABELA: Partizan 69, Crvena zvezda /-1/ 63, Vojvodina 63, Rad /-1/ 48, Sloboda Sevojno 40, Javor 37, Spartak 36, OFK Beograd 36, Smederevo 34, Borac Čačak 32, BSK Borča 30, Jagodina 28, Metalac 25, Inđija 23, Hajduk 22, Čukarički 4.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC