• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Nismo imali sreće

"Nismo zaslužili poraz u jer smo pružili jednu od najboljih partija na gostujućim terenima.Nismo imali sreće", rekao Jagodić.

 Jagodić: Nismo imali sreće Izvor: MONDO

Lider Premijer lige BiH Borac poražen je u subotu u Gradačcu 1:0 i prednost, koji sada imaju u odnosu na drugoplasirani Željezničar je samo pet bodova.

"Nismo zaslužili poraz u Gradačcu jer smo pružili jednu od najboljih partija na gostujućim terenima, stvorili mnogo prilika, ali nismo imali sreće, rekao je Vlado Jagodić, trener Borca.

Borac je čak 25 puta šutirao prema golu protivnika i stvoro četiri kolosalne šanse koje nije iskoristio. Nastavila se loša realizacija koja ekipu Vlade Jagodića prati na većini gostovanja u proljećnom djelu prvenstva.

"Donijeli smo veliki broj bodova sa strane, ali ovo je bila utakmica u kojoj smo najviše napadali i stvarali najviše šansi. Nažalost, nismo postigli pogodak, a bez toga se ne može doći do trijumfa. Zvijezda je pokazala da je dobra ekipa, a nama je nedostajalo sreće i to je jedini razlog što se u Banjaluku vraćamo poraženi", izjavio je Jagodić.

Borac već u četvrtak na Gradskom stadionu dočekuje Travnik i ovaj meč je presudan u borbi za krunu.

"Nisam želio da pred ovaj meč bude ovoliki pritisak. Nama je ta utakmica biti ili ne biti i, uz sve poštovanje prema protivniku, moramo da pobijedimo. Za titulu su nam u ovom trenutku potrebne dvije domaće pobjede, ali bez obzira na to i u Gradačac smo išli po trijumf. Protiv Travnika nemamo pravo na kiks i nadam se da će Milan Stupar i Darko Maletić da se oporave do tada jer su nam nedostajali protiv Zvijezde", završio je Jagodić. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC