• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković otkrio dobru vijest, navijači Zvezde mogu da odahnu: Važan tandem će biti OK za plej-of za Ligu šampiona!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crveno-bijeli će biti u najjačem sastavu za utakmice sezone.

 Dejan Stanković potvrdio Ivanić i Pešić spremni za plej-of Lige šampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se poslije uspjeha u dvomeču protiv Pjunika vraća Superligi i nakon što prošlog vikenda nije igrala meč protiv Vojvodine, ovog izlazi na teren protiv Voždovca u subotu. Dejan Stanković, trener crveno-bijelih, najavio je promjene u sastavu.

"Sigurno da će biti neka promjena, ali ne mnogo, jer kada igraš na dva fronta ili tri kad počne Kup Srbije nije lako, s obzirom da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bitno je da se poslije tih utakmica radi dobar oporavak, da se igrači što prije osvježe i spreme za naredni meč. Mi imamo širok roster, uvijek mogu da računam na adekvatne zamjene. Opet ponavljam da svi dobro rade i da su svi spremni da igraju u bilo kojoj utakmici, kako prvenstvenoj, tako i u evropskoj", istakao je Dejan Stanković.

Na pitanje da li se na terenu mogu naći i mladi Stanković, Leković i Motika ili novajlija Azarov, Stanković je odgovorio: "Sigurno, nekoga od njih ćete vidjeti na terenu".

Osvrnuo se Zvezdin trener i na činjenicu da Ivanić i Pešić nisu putovali sa ostatkom ekipe u Jermeniju zbog lakših povreda. "Nismo rizikovali, osjetili su blage probleme. Znamo šta nas čeka u narednom periodu i kolika je važnost utakmice. Imali smo taj luksuz da možemo sebi da dopustimo da u Jermeniju otputujemo bez Pešića i Ivanića. Oni su juče radili sa ekipom, radiće i danas i po završetku ovog treninga ćemo odlučiti da li će oni sutra nastupiti".

Govorio je Stanković i o statusu Ohija, za koga je nagađano da bi mogao da ode sa "Marakane"

"Ohi je tu, radi. Uvijek kada neko fali, kada ga nema, ne priča se o momcima koji igraju, daju golove i rade za tim, uvijek se izvlači neko ko nije tu, čisto da bi se pitalo za zdravlje. Ohi je dobro i spreman je, tako da idemo dalje".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC