• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Super...

"Dobro je što se okupilo i pored ružnog vremena i meča Novaka Đokovića blizu 20.000 gledalaca", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

 Prosinečki: Super... Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je poslije prvenstvene pobjede nad Radom od 2:1 da je "super zadovoljan" igrom svog tima, ali je igračima zamjerio opuštanje u završnici.

"Govorio sam i prije da je Rad ekipa koja zna šta hoće, a to je i pokazala. Super sam zadovoljan igrom Zvezde, iako je na kraju došlo do opuštanja, pa je moglo da bude i 2:2. Mislim da su svi uživali i da je Zvezda zasluženo bila bolja za gol", rekao je Prosinečki novinarima.

Zvezda je pobijedila 2:1 i prišla na tri boda zaostatka za liderom Partizanom, od koga je dva puta gubila ove sezone u prvenstvu. Ali, da je primjera radi, pobijedila OFK Beograd u prošlom kolu (0:0), sada bi pritisak na crno-bijelima bio još jači, tri kola prije kraja...

"Krivo mi je zbog mnogo stvari, a najviše zbog toga što smo slabo igrali drugo poluvrijeme protiv Partizana. Utakmicu sa OFK Beogradom smo odigrali dobro, čak i dali gol, ali ne bih da komentarišem dalje. Ima još tri utakmice do kraja, oni imaju tri boda prednosti i nešto lakše rivale, ali mi ćemo se boriti dok god ima i teoretske šanse", zaključio je Prosinečki.

"Siguran sam da je publika uživala, dobro je što se okupilo i pored ružnog vremena i meča Novaka Đokovića blizu 20.000 gledalaca", prokomentarisao je Robi.

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je njegov tim ispunio obećanje da će igrati otvoreno, iako je tim igrao bez trojice prvotimaca - Nemanje Andrića, Predraga Luke i Tomislava Pajovića.

"Ispunili smo obećanje iz najave i odigrali smo uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu. Bilo je perioda kada je Zvezda bila bolja, ali smo u pojedinim momentima bili opasniji. Ne želim da tražim alibi, ali igrali smo bez trojice najboljih igrača", rekao je Nikolić.

Rad će najvjerovatnije završiti sezonu na četvrtom mjestu, što bi ga odvelo u kvalifikacije za Ligu Evropa. "Građevinarima" fali još bod da bi to uradili.

"Hvala navijačima što ih je toliko došlo. Fali nam bod da ostvarimo naš višedecenijski san o plasmanu u Evropu. Hteli smo to danas da uradimo, ali nismo uspjeli", rekao je Nikolić.

Utakmica Zvezda - Rad završena je bez ijednog dodijeljenog kartona.

"Suđenje je bilo moderni model. Sudije su odlično vodile meč", rekao je Nikolić.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC