• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi: Ćosić ostaje 99 odsto

"Dobio sam prije meča uvjeravanja da će on 99 odsto ostati u klubu ", rekao je trener Crvene zvezde na temu odlaka Uroša Ćosića nazad u Moskvu.

 Robi: Ćosić ostaje 99 odsto Izvor: MONDO

Dok privode sezonu kraju, pokušavaju da prestignu Partizan u foto-finišu ili bar odbrane drugo mjesto ispred Vojvodine, u Crvenoj zvezdi moraju da razmišljaju i o igračkom kadru za narednu sezonu.

Jedan od prioriteta je da mladi stoper Uroš Ćosić produži boravak na pozajmici iz CSKA Moskve na još jednu cijelu sezonu. Popularni "Ćos" stigao je zimus iz moskovskog tima, gdje iskusniji igrači imaju prednost, kako bi konačno zabilježio seniorske minute u klubu u kojem je počeo karijeru, ali iz kojeg je otišao ljeta 2009. godine po završetku "omladinskog" staža.

Ovog proljeća, mladi reprezentativac Srbije potvrdio je klasu, pa stoga u Crvenoj zvezdi žele da ga zadrže i za narednu sezonu. Poslije utakmice sa Radom, trener Prosinečki nagovijestio je da je 99 odsto sve sređeno po tom pitanju, odnosno da su Rusi blizu da kažu: "Da!"

"Dobio sam prije meča uvjeravanja da će on 99 odsto ostati u klubu i zato je igrao", rekao je Prosinečki i osvrnuo se na to što je Ćosić u finišu zamijenjen, poslije povrede koju je zadobio u duelu sa napadačem Rada Vladimirom Jovančićem.

"Povreda nije strašna", rekao je Prosinečki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC