• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Još pojačanja!

Italijanski stručnjak smatra da Mančester siti samo u značajno pojačanom sastavu može sljedeće sezone da konkuriše za titulu prvaka Engleske.

 Manćini: Još pojačanja! Izvor: MONDO

Siti je u subotu osvojio FA kup, što je bio prvi trofej kluba poslije 35 godina, a osiguran je i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Taj uspjeh mnogo je koštao vlasnike građana, konzorcijum iz Abu Dabija predvođen šeikom Mansurom bin Zajedom, koji je od ljeta 2008. potrošio oko 460 miliona evra samo na transfere.

"Sa vlasnicima sam razgovarao o novcu za pojačanja. Morate imati igrače koji će vam donijeti uspjeh. Ako ih nemate, neće vam pomoći ni mađioničar na klupi", rekao je Manćini engleskim medijima.

On je podsjetio da je konkurencija u prvenstvu Engleske velika i da nekoliko timova ima ogromna ulaganja u igrački kadar.

"Potrebna mi je ekipa sa 'dugačkom' klupom, koja može da izdrži napornu sezonu. Pogledajte Totenhem - došli su do četvrtfinala Lige šampiona, a u Engleskoj su šesti".

Manćini je istakao zadovoljstvo grupom igrača prosječne starosti 24-25 godina, koji mogu dugo da nose Mančester siti. Među nezamjenjivima odskače samo Jaja Ture sa 28 godina.

"Biće teško osvojiti titulu sljedeće sezone, ali vjerujem da u narednih nekoliko godina možemo da ostvarimo taj cilj", zaključio je Manćini.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC