• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Mamić okrenuo ploču

"Dinamo u Ligi šampiona? Ko kaže da tamo moramo da igramo? Prvi cilj je opstanak kluba!", izjavio prvi čovjek zagrebačkog kluba.

 HRVATSKA: Mamić okrenuo ploču Izvor: MONDO

Ulazak u Ligu šampiona bio je cilj zagrebačkog Dinama za sljedeću sezonu. Sve do sada. Odjednom, prvi čovjek "modrih" Zdravko Mamič promijenio je strategiju.

"Po čemu bi to Dinamo trebalo da igra Ligu šampiona? Najavljivati tako nešto, a onda ostati razočaran, to nema smisla. To je neozbiljno. Jasno da ćemo pokušati sve da se plasiramo, ali Liga šampiona nije primarni cilj", rekao je Mamić za zagrebačke "Sportske novosti".

Prema njegovim riječima, najvažniji cilj u narednoj sezoni je opstanak kluba.

"Najvažniji je opstanak kluba. To je najveći cilj. A Dinamov primarni cilj za sljedeću sezonu, ali i sljedećih godina je Liga Evrope i kontiunirano igranje u tom takmičenju", dodao je Mamić.

Najavio je i mjere štednje, što bi trebalo da znači da neće biti "bombi" u prelaznom roku. Što se tiče iskusnog Josipa Šimunića, i on i Dinamo bi željeli da sarađuju, ali pitanje je da li će zagrebački klub moći da isprati njegove finansijske uslove.

O navodnom interesovanju za Brazilca Klebera, Mamić je rekao: "a vama jedno, a vi mene pitate opet o dolascima. Kleber? Dajte, budite ozbiljni... Nikad o njemu nije progovorena nijedna riječ".

Dinamo je već doveo dvojicu fudbalera iz BiH - Mehmeda Alispahića i 19-godišnjeg vezistu Gorana Zakarića, koji je igrao u Širokom Brijegu i član je reprezentacije BiH do 19 godina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC