• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno: Partizanov Kup Srbije!

Takmičarska komisija FSS registrovala finalnu utakmicu kupa Vojvodina - Partizan rezultatom 0:3.

 Potvrđeno: Partizanov Kup Srbije! Izvor: MONDO

Partizan je osvajač Kupa Srbije za sezonu 2010/11.

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) registrovala je u ponedjeljak finalnu utakmicu Kupa Srbije Vojvodina - Partizan rezultatom 3:0 za crno-bijele.

"Odluka je donijeta na osnovu kompletne alalize i dopunskih izvještaja od strane službenih osoba, kao i u skladu sa članom 49. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima i članom 28. Propozicija takmičenja za Fudbalski kup Srbije za sezonu 2010/2011", piše u saopštenju sa sjednice.

Utakmica je završena pobjedom Partizana 2:1, ali posljednjih desetak minuta nije odigrano, jer je Vojvodina odlučila da se povuče iz igre nezadovoljna suđenjem Slobodana Veselinovića.

Članovi Komisije su ujedno odbili žalbu Vojvodine, ocjenjujući je kao neosnovanu. Vojvodina se žalila na prijavu Odbora za hitna pitanja FSS, smatrajući da je netačno da je utakmica prekinuta, kada je Veselinović odsvirao kraj i da samim tim nema razloga da se protiv Vojvodine podnosi prijava.

Sve strane imaju pravo žalbe na odluku Komisije u roku od tri dana od dana prijema prvostepene odluke.

Takmičarska komisija je takođe odlučila da kompletnu dokumentaciju proslijedi Disciplinskoj komisiji FS Srbije, koja je i inače zahtijevala dopunske izvještaje od službenih osoba, kao i od FK Vojvodine, igrača, članova Stručnog štaba i zvaničnika ovog kluba.

"Komisija je podnijela prijavu Disciplinskoj komisiji protiv učesnika ove utakmice za učinjene propuste, koji se odnose na kašnjenje početka utakmice, nesportsko ponašanje igrača oba kluba, incidentnog ponašanja navijača oba kluba (unošenja u stadion odnosno korišćenje pirotehničkih sredstava, čime je između ostalog uzrokovana povreda pomoćnog sudije Saše Živkovića krajem prvog dijela utakmice). Pored toga, tokom utakmice od strane navijača oba kluba uzvikivane su parole i pjevane pjesme ekstremistričkog sadržaja koje su vrijeđale ljudsko dostojanstvo po osnovu etničke pripadnosti", piše u saopštenju Takmičarske komisije FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC