• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USNS: Nedopustivo ponašanje Rabrenovića

Udruženje sportskih novinara Srbije najoštrije osudilo napad na novinara Aleksandra Joksića poslije finalne utakmice Kupa Srbije.

 USNS: Nedopustivo ponašanje Rabrenovića Izvor: MONDO

Joksića, novinara "Sportskog žurnala", prvo je verbalno napao, a zatim pokušao i fizički da se obračuna sa njim, generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Incident se dogodio poslije finalne utakmice Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine u miks zoni stadiona Crvene zvezde, gdje bi akteri utakmice trebalo da daju izjave predstavnicima medija.

"Rabrenović je po završetku susreta, vidno iznerviran, uz vulgarnosti nedostojne jednog fudbalskog funkcionera, odbio da daje izjave predstavnicima medija, sa obrazloženjem da 'svi novinari rade za Partizan' i da je za njih 'Vojvodina Druga liga', a potom posebno uputio prijetnje i psovke Aleksandru Joksiću", kaže se u saopštenju.

Udruženje sportskih novinara apelovalo je na organe Fudbalskog saveza Srbije i druge državne organe, da preduzmu sve neophodne mjere kako bi se stalo na put ovakvom ponašanju pojedinaca.

"U novinarima uvijek vide dežurne krivce, a svojim ponašanjem ne samo da ne doprinose sređivanju stanja u fudbalu, već dolivanjem ulja na vatru najdirektnije ugrožavaju napore državnih organa na popravljanju stanja u ovom sportu", kaže se u saopštenju USNS.

Udruženje sportskih novinara Srbije najoštrije je osudilo i ponašanje pojedinih fudbalera Partizana po završetku utakmice, kada su pjevanjem šovinističke pjesme vrijeđali fudbalere i navijače Vojvodine na nacionalnoj osnovi.

(Tanjug/MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC