• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stajić: Borac će ovjeriti titulu na "Grbavici"

"Za mene najslađe bi bilo ovjeriti titulu protiv Želje jer u slučaju trijumfa nad Travnikom, treba nam bod u Sarajevu", kaže napadač Borca Duško Stajić.

 Stajić: Borac će ovjeriti titulu na "Grbavici" Izvor: MONDO

Ostala su tri kola do kraja Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u borbi za titulu i kvalifikacije za Ligu šampiona ostali su banjalučki Borac i sarajevski Željezničar.

Crveno-plavi imaju prednost od pet bodova, ali i teži raspored do kraja prvenstva. Četa Vlade Jagodića će do kraja odigrati dva meča na Gradskom stadionu, i to protiv Travnika i Leotara, dok će između ova dva duela odigrati derbi protiv direktnog rivala na "Grbavici".

"Idemo meč po meč i najbitnije je da pobijedimo Travnik. Oni su domaćinska ekipa i kao i većina protivnika doći će da igra bunker, ali naše je da što ranije postignemo pogodak i tako olakšamo posao", rekao je napadač Banjalučana Duško Stajić za "Nezavisne novine".

"Sve mečeve ove sezone igrali smo napadački pa ćemo na pobjedu ići i protiv Želje. Za mene lično najslađe bi bilo ovjeriti titulu na 'Grbavici' jer bi nam u slučaju trijumfa nad Travnikom bio potreban samo bod u Sarajevu".

Željezničar će imati mnogo povoljniji raspored pošto, osim domaćinskog meča s Borcem, gostuje otpisanoj Budućnosti u Banovićima i u posljednjem kolu Rudar Prijedoru.

"Iako postoje razne kalkulacije, mi gledamo samo sebe, imamo cilj i držimo sve u svojim rukama. Dugi niz kola smo prvi na tabeli i tu želimo i da završimo sezonu. Smatram da smo igrama ove sezone u potpunosti zaslužili titulu", naglasio je Stajić.

Iako matematički gledano Borac titulu može da ovjeri na "Grbavici" i u slučaju neuspjeha, Banjalučani će imati meč loptu pošto dočekuju Leotar. Pobjede nad Travnikom i Trebinjcima siguran su put do šampionske krune bez obzira na rezultate Željezničara.

"Moramo prvo da pobijedimo Travnik, a zatim ćemo da razmišljamo o drugim mečevima. Jasno je da nas dvije domaće pobjede vode do titule i sve ćemo dati da to ostvarimo. Moramo da budemo koncentrisani do samog kraja i u Banjaluci će se slaviti titula", zaključio je Stajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC