• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina: Ministre, izvinite, omaklo se

Izvinjenje Vojvodine ministru Dačiću posle uvredljivog teksta koji je postavljen na zvaničan sajt kluba. "Vojvodina to ne podržava, izvinite", piše u saopštenju.

 Vojvodina: Ministre, izvinite, omaklo se Izvor: MONDO

Fudbalski klub Vojvodina izvinio se danas ministru policije Ivici Dačiću na uvredljivom tekstu koji se pojavio na zvaničnom sajtu novosadskog kluba "Šibice u pogrešnim rukama", koji je u međuvremenu povučen sa sajta.

U tom tekstu Dačić je izvređan zbog izjave u Novom Sadu kada je rekao da Novi Sad i Beograd ne treba da se mrye, i da fudbalske utakmice ne smiju da budu kapisla za raspad države, kao što je to bio slučaj 1991. godine na Maksimiru.

Autor spornog teksta nazvao je Dačića "zadriglim i bucmastim", da se "igra šibicama" i poziva maltene na rat, a uz Partizan je u istom tom tekstu stajao prefiks: Nogometni klub.

Upravni odbor Vojvodine izvinio se Dačiću na tom tekstu, ali je istakao i da se "ne smatra krivim, jer je bez znanja uprave kluba došlo do tog propusta".

"Ne želeći da se ni jednog trenutka politika upliće u sport, smatrajući da u finalnoj utakmici Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana ne postoji ni jedna politička konotacija, moleći da tako ostane do kraja i sa ogromnom željom da pobijedi sport", navela je Vojvodina.

Uprava novosadskog kluba je zamolila Dačića za razumijevanje za ovaj propust.

"Molimo vas da shvatite da je to autorski tekst, ali bez obzita, ni takvu vrstu teksta klub ne podržava", poručio je UO Vojvodine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC