• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti nudi "ludilo" za Kristijana Ronalda

Mančester siti spreman da izdvoji čak 110 miliona evra za Portugalca, prenose britanski mediji.

 Siti nudi "ludilo" za Kristijana Ronalda Izvor: MONDO

Kristijano Ronaldo već je postao rekorder kada je 2009. godine prešao iz Mančester junajteda u Real Madrid za 94 miliona evra. Ovog ljeta mogao bi da pomjeri i tu čarobnu granicu...

Britanski listovi prenijeli su da je Mančester siti spreman da izdvoji čak 110 miliona evra kako bi vratio Portugalca na Ostrvo.

Bogati vlasnici Sitija smatraju da su astronomska cifra koju su navodno spremni da plate, kao i činjenica da će igrati Ligu šampiona naredne sezone, dovoljno dobre pozivnice Ronaldu da razmisli o napuštanju Primere.

U cijeloj priči postoji samo jedna "začkoljica" - Real je po dovođenju portugalskog reprezentativca, sa kojim ima ugovor na još četiri godine, odredio obeštećenje od milijardu evra!

Sudeći prema učinku, Ronaldo uživa u Španiji. Portugalac "rešeta" protivničke mreže u Primeri - ove sezone upisao je već 36 pogodaka i nedostaju mu još samo dva da zabilježi rekord u prvenstvu. Bivši as Reala Ugo Sančez, zajedno sa Telmom Zarom, legendom Atletika iz Bilbaoa, rekorder je po broju datih golova u Primeri u jednoj sezoni - 38.

Ronaldo je ukupno ove sezone u svim takmičenjima upisao 49 golova, čime je prestigao najboljeg u istoriji slavnog "kraljevskog kluba" Ferenca Puškaša. Mađar se u sezoni 1959/60 zaustavio na 47 pogodaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC