• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paolo di Kanio: Da li se računa tetovaža?

Kontroverzni Italijan volio bi da se vrati u Englesku kao trener. A klub u njegovom srcu je Vest Hem. U Vest Hemu ne bi da rizikuju.

 Paolo di Kanio: Da li se računa tetovaža? Izvor: MONDO

Bivši italijanski fudbaler Paolo di Kanio "dao bi sve na svijetu" da se vrati u engleski fudbal, ali sada kao trener.

Kontroverzni Di Kanio, koji sada ima 42 godine, izučio je trenerski zanat i ima profi licencu. Volio bi, kaže, da se vrati u engleski fudbal i to, prije svega, u svoj Vest Hem, u kojem je igrao četiri godine.

Da ova želja nije bez osnova govore i neke medijske spekulacije i glasine koji dovode Di Kanija u vezu sa Vest Hemom, koji je ispao u drugu ligu, a dosadašnji trener Avram Grant dobio je otkaz.

"Vjerujem da će moja trenerska budućnost biti u Engleskoj. U narednih nekoliko dana nešto će se desiti, možda u nekoj nižoj ligi. Engleski fudbal je ponosan, igrači su odani i vjerujem da sam blizu povratka u Englesku. To je zemlja koju fudbalski najviše volim", izjavio je Di Kanio.

Di Kanio je na Ostrvu igrao za Šeflid venzdej i škotski Seltik, ali u srcu mu je ostao Vest Hem.

"Tužan sam što je Vest Hem ispao iz Premijer lige. Taj klub je uvijek u mom srcu, ima jedinstvene navijače. Dao bih sve za Vest Hem. Imam čak i tetovažu koja simbolizuje 'čekićare' (nadimak za Vest Hem)", rekao je Italijan.

Di Kanio je napustio Vest Hem 2003. godine i od tada je nosi dres Čarltona, da bi se potom vratio u Lacio.

Međutim, jedan od vlasnika Vest Hema Dejvid Saliven ne vidi Di Kanija kao novog trenera Vest Hema, iako bi to "njegovo srce voljelo".

"Problem sa Paolom je u tome što nema iskustva. Kada biste pitali moje srce ili navijače Vest Hema uglas bi rekli: da, dovedite njega! Međutim, ako pogledate statistički kako prolaze treneri u Engleskoj kojima je to prvi posao vidjećete da je stopa neuspješnosti velika. Da je jednu sezonu do sada bio negdje trener, recimo u Seriji B, ja bih odmah podigao obje ruke za njega. Moje srce bi reklo da može, navijači bi to takođe rekli, ali on je neiskusan", izjavio je Saliven.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC