• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blater: Tole, dragi prijatelju...

"Želim da Vam se u ime FIFA zahvalim na nezaboravnim uspomenama koje smo ponijeli iz Srbije", napisao je Sep Blater u pismu Tomislavu Karadžiću.

 Blater: Tole, dragi prijatelju... Izvor: MONDO

Poslije zvaničnog otvaranja Kuće fudbala u Staroj Pazovi, na kojem su prisustvovali i predsjednici FIFA i UEFA, Jozef Sep Blater i Mišel Platini, na adresu Fudbalskog saveza Srbije stiglo je pismo imenovano na predsjednika Tomislava Karadžića.

U njemu je prvi čovjek svjetskog fudbala Blater čestitao predsjedniku FSS na organizaciji svečanosti, koja je 14. maja privukla veliku pažnju javnosti.

Organizacije FIFA i UEFA značajnim sredstvima pomogle su izgradnju fudbalskog centra u kojem će raditi svi reprezentativni uzrasti "orlova".

Pismo prenosimo u cijelosti.

"Poštovani Predsjedniče,

Dragi prijatelju,

Sada, kada sam se vratio u Cirih, želim da se u ime FIFA zahvalim Vama, Vašem Izvršnom odboru i Vašim zaposlenima na nezaboravnim uspomenama koje smo ponijeli sa sobom iz Srbije, kao i na novom prijateljstvu koje smo ostvarili i na srdačnom gostoprimstvu koje je Vaš Savez pokazao tokom naše posjete 14. maja 2011. godine.

Uživali smo u puno sjajnih trenutaka koji su se smjestili u samo par sati, a koji su kulminirali otvaranjem Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi, u prisustvu predsjednika UEFA Mišela Platinija, zamjenika predsjednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, ministra omladine i sporta Snežane Samardžić-Marković i predsjednika Opštine Stara Pazova Gorana Jovića i puno drugi, srdačnih ljudi iz regiona.

To divno zdanje, na koju srpski fudbal može da bude ponosan, nesumnjivo će pomoći promociju razvoja fudbala u Vašoj zemlji. Primite sve čestitke i na realizaciji Vaše vizije i na Vašem doprinosu promovisanju vrijednosti našeg sporta, kao što su poštovanje, disciplina, timski duh, solidarnost i fer-plej, kao i to da fudbal bude prava škola života.

Ostali trenuci za pamćenje su spektakularna zvanična večera i ceremonija dodjele priznanja. Svi razgovori koje smo vodili u tim prilikama obilježeni su iskrenim prijateljstvom i zajedničkim poštovanjem.

Zajedno sa Vama, rad sam da nastavim našu misiju razvoja igre, da pokrenemo svijet i izgradimo bolju budućnost. Zajedno ćemo se postarati za stabilnost naše organizacije i nastavak naših dostignuća za sljedeću generaciju.

Radujem se našem skorašnjem susretu na 61. Kongresu FIFA u Cirihu.

S poštovanjem,

Jozef Blater", potpisao je prvi čovjek FIFA, a objavljeno je na sajtu FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC