• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulvsi: Ser Aleks, igraj pošteno!

Vlasnik engleskog Vulverhemptona Stiv Morgan izjavio je da želi pošten rasplet u borbi za opstanak u fudbalskoj Premijer ligi.

 Vulvsi: Ser Aleks, igraj pošteno! Izvor: MONDO

Morgan se posebno osvrnuo na utakmicu Mančester junajted - Blekpul u kojoj bodovi nisu potrebni "crvenim đavolima", pošto su u prethodnom kolu ovjerili titulu prvaka.

"Smatram da je Mančester junajted veliki klub čiji igrači su pravi profesionalci. Ne vjerujem da će dozvoliti da izgube pred svojim navijačima u utakmici u kojoj će proslaviti osvajanje novog pehara", istakao je Morgan, čijem je klubu Blekpul jedan od konkurenata u borbi za opstanak.

Prošle godine Vulverhempton je kažnjen sa 25.000 funti zbog činjenice da je menadžer Mik Mekarti na prvenstvenom susretu sa Mančester junajtedom izveo kombinovani sastav.

Engleski novinari očekuju da će slično u utakmici posljednjeg, 38. kola Premijer lige uraditi i šef stručnog štaba Mančester junajteda Aleks Ferguson, koji želi da odmori glavne adute pred finale Lige šampiona protiv španske Barselone 28. maja u Londonu.

Utakmice posljednje runde elitnog ranga takmičenja u Engleskoj zakazane su za 22. maj.

Tabela začelja: Blekburn 40, Vulverhempton 40, Birmingem 39, Blekpul 39, Vigan 39, Vest Hem 33. Samo Vest Hem je ispao, svi ostali su u opasnosti.

U nedjelju, Vigan dočekuje Stouk, Blekpul ide na noge Mančester junajtedu, Birmingem gostuje Totenhemu, a Vulverhempton dočekuje Blekburn takođe u direktnom okršaju za opstanak.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC