• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pobijedio 6:0, a Petrić otkrio - "Negdje mora da curi!" Trener crno-bijelih na jedno ne odgovara

Autor Haris Krhalić

Ubjedljiva pobjeda Partizana protiv Mladosti iz Lučana.

 Gordan Petrić nakon utakmice Partizan Mladost Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost iz Lučana vrlo ubjedljivo u meču 11. kola Superlige Srbije, pošto su pred svojim navijačima u Humskoj slavili 6:0!

Tako su crno-bijeli stigli do skora od 11 postignutih golova na posljednja dva meča u Superligi, a protiv Lučanaca ih je "het-trikom" predvodio Rikardo Gomeš. Nakon meča, trener Partizana Gordan Petrić bio je vidno zadovoljan viđenim.

Kako je istakao, on nema namjeru da konkretnom ocjenom opiše igru svog tima, već je imao zanimljiv odgovor na to pitanje.

"Oni najbolje znaju, ja sam to i rekao. Pred svaki meč ima kažem da oni znaju poslije meča da li su dali maksimum ili ne. Nekad je poželjno da dajem ocjenu, nekad ne. Oni znaju. Večeras su pokazali neku svježinu, potrošili smo dosta energije u prvih 25 minuta kad smo dobro igrali, a nismo dali gol", rekao je Petrić za TV Arenasport i dodao da mu je drago da su i mladi igrači poput Sameda Baždara i Mihajla Ilića dobili šansu.

"I opet sam rekao, meni je želja da dam mladim igračima šansu kad se to namjesti tako. Tako je bilo večeras i svi su vidjeli da igrači imaju talenta. Što se tiče slabijih prekida u odbrani, negde 'mora da curi', trenutno je tako. Prošle godine je bilo igrača koji su malo drugačije branili prekide, igrači koji su otišli. Drago mi je da su igrači počeli da se smiju i da uživaju u igri i to treba da se nastavi u narednom periodu."

Sa druge strane, trener Mladosti Dragiša Žunić nije bio zadovoljan igrom svog tima u drugom poluvremenu.

"Zaslužena pobjeda Partizana. Brza dva gola pred poluvreme su odredili meč i nismo postojali na terenu poslije toga. Recept je kao što je bilo na prethodnoj utakmici na domaćem terenu. Daćemo sve da što češće ponavljamo takvu igru, ovo večeras nije bilo ni blizu toga", rekao je Žunić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC