• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Svadbeni poklon Vulićeviću

"Lale" žele da pobjede i Smederevo i Zvezdu i da to bude jedan od svadbenih poklona novopečenom mladoženji. U novu sezonu sa reflektorima!

 VOJVODINA: Svadbeni poklon Vulićeviću Izvor: MONDO

Vojvodina još ima kakve-takve šanse da se domogne treće titule šampiona države u svojoj istoriji. Ako Partizan poklekne i protiv Metalca u Čačku i protiv Slobode Sevojno u Lučanima, Vojvodina bi sa dvije pobjede uspjela da prestigne crno-bijele, koje je dva puta dobila ove sezone na terenu.

Naravno, šanse za to su u domenu teorije, ali postoje.

Ono što je reneru Vojvodine Zoranu Milinkoviću najbitnije jeste da njegov tim, koji će protiv Smedereva u gostima biti u kombinovanom sastavu, pruži mnogo bolju igru nego protiv Inđije (2:1 u prethodnom kolu) i da zaokruži ovu sezonu novim pobjedama.

"Imamo na raspolaganju odličan tim, koji ima elan da ostvari ambiciju, a to je da do kraja napravimo što više možemo. Želja je da izgaramo za svaki bod, da sve što smo uradili ove godine potvrdimo protiv Smedereva i u poslednjoj utakmici protiv Crvene zvezde", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Milinković ima određene kadrovske probleme pred gostovanje Smederevu. Na golu će umjesto Željka Brkića, koji je na pregovorima sa Udinezeom u Italiji, braniti Pajović, Janko Tumbasević "odrađuje" kartone, Trajković će biti na poštedi zbog lakše povrede, a Vulićevića je "uhvatio" virus.

Ovaj posljednji pomenuti - Miroslav Vulićević, desni bek Vojvodine - uplovio je u bračne vode.

Milinković i saigrač Dejan Karan iskoristili su priliku da mu čestitaju, a želja je da mu jedan od svadbenih pokona bude - šest bodova do kraja sezone.

"Vulićeviću čestitam vjenčanje, da mu poželim lijep srećan brak i mnogo djece", rekao je trener Vojvodine, a Karan se nadovezao: "Ako sezonu privedemo kako treba i osvojimo svih šest bodova biće to poklon za sve nas, naravno i jedan od svadbenih poklona za Vulićevića".

Gruzijac Giorgi Merebašvili, koji je nedavno izjavio da ne bi imao ništa protiv da ostane u Vojvodini, neće biti među starterima u Smederevu, jer Milinković kaže da on ove sezone igra promjenljivo.

Milinković je izdiktirao sastav za meč protiv Smedereva:

Pajović - Stevanović, Pavlović, Karan, Milko Novaković - Medojević, Mitošević, Lazetić - Ilić, Katai, Oumaru.



Iz Vojvodine i vijest da su oko stadiona "Karađorđe" postavljena četiri betonska stuba, visine 45 metara, a na svaki od njih biće montirani reflektori.

To znači da će Vojvodina, konačno, u novoj sezoni, moći da igra utakmice i u večernjim terminima.

Plan je da reflektori budu postavljeni do kraja juna.

Pored reflektora na stubovima predviđeno je da još 28 reflektora bude montirano i na postojećoj nadstrešnici, što znači da će ih ukupno biti 316, a projektovani su u skladu sa zahtjevima UEFA - za fudbal i IAAFA - za atletiku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC