• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najskuplji štoper ikada napravio nove gluposti! Ovako ne griješe ni pjetlići - poklanja golove i napada novinare!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hari Megvajer nastavlja da pravi gluposti i da diže pritisak navijačima Engleske...

 Hari-Megvajer-poklonio-dva-gola-Nemackoj-u-Ligi-nacija Izvor: Profimedia

Hari Megvajer poklonio je dva gola Njemačkoj u Ligi nacija, njegove gluposti i greške direktno su uticale na konačan rezultat i koštale su reprezentaciju Engleske u Ligi nacija. Poslije novih grešaka naivjači su bijesni i postavljaju isto pitanje - "Zašto on uopšte igra?"

Prvu grešku napravio je u na početku drugog poluvremena. Poigravao se pred svojim kaznenim prostorom, izgubio je loptu, onda je faulirao Musialu unutar šesnaesterca i skrivio penal, a Ilkaj Gudogan je pogodio. Zatim je u 67. minutu driblao pred protivničkim šesnaestercem, umjesto da se oslobodi lopte, Nijemci su je uzeli i desetak sekundi kasnije su postigli gol za 0:2. Englezi su potom preokrenuli preko Šoa, Maunta i Kejna (3:2), ali je Haverc u 87. minutu postavio konačan rezultat (3:3). Ko zna kako bi se sve završilo da se štoper Mančester junajteda nije glupirao.

Stvari na "Old Trafordu" krenule su znatno bolje od momenta kada je Megvajera Erik ten Hag "zakucao" za klupu. Ekipa igra znatno bolje i upravo zbog toga su mnogi bili šokirani odlukom Gereta Sautgejta da ga stavi u startnih 11. Na kraju mu se to obilo o glavu. Englezi su bijesni, mada su neki stigli i da se našale na račun najskupljeg štopera ikada "Mora da ima neke kompromitujuće snimke Sautgejta, pa ga ucjenjuje, ne vidim drugo objašnjenje za to što igra", napisao je jedan navijač na društvenim mrežama.

Sve ovo dogodilo se samo nekoliko dana pošto je Hari dao jedan intervju gdje je napao novinare kako pišu "klikbejt naslove" o njemu. "Ne zanima me šta ljudi pričaju, kada god mogu napraviće neku priču o meni, jer sam kapiten Mančestera i to donosi klikove. Zato to i rade, vole klikove. Ja sam igrao na Evropskom prvenstvu poslije pauze od osam nedjelja zbog povrede, pa sam tada ušao u tim. To znači da ne mogu lako da 'zarđam'. Što se kluba tiče, da, Ten Hag me je izostavio iz tima i onda su krenule pobjede. Na meni je da radim i čekam šansu", rekao je Megvajer prije nekoliko dana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC