• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović s djecom na utakmici: Ovo je za njih, Vidiće i Pjanoviće!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Radničkog iz Niša još jednom doveo djecu na teren i ponovo "pecnuo" Žarka Lazetića

 Lalatović sa djecom na utakmici Čukarički - Radnički Niš Izvor: TV Arena sport/screenshot

Radnički iz Niša osvojio je slađi bod na gostovanju Čukaričkom, jer je golom u 89. minutu izborio konačnih 2:2. Poslije utakmice, trener Nenad Lalatović dao je izjavu za TV Arena sport u prisustvu svoje djece - sinova i kćerke, a osvojeni bod posvetio je i kumu Nemanji Vidiću i prijatelju Mihajlu Pjanoviću, sa kojima je igrao u Crvenoj zvezdi i koji su bili ovog ponedjeljka na stadionu da ga podrže.

"Tu su bili moji sinovi Marko, Vanja i moja ćerka, a tu su porodično bili i moj kum Nemanja Vidić i Mihajlo Pjanović, jedan od mojih najboljih prijatelja iz Zvezde. Hvala im puno, ovaj bod koji je za mene kao pobjeda posvećujem njima", rekao je Lalatović i još jednom "pecnuo" Žarka Lazetića, koji je rekao da on neće na stadion Partizana sa djecom obučenom u crno-bijelo, što je Lalatović jednom uradio na "Marakani" kao gost.. "Nadam se da mi neće zamjeriti neki treneri što su mi djeca došla danas, znam da mi zamjere, ali evo, nemaju Zvezdine dresove", dodao je Lalatović.

Komentarišući utakmicu, u kojoj je Čukarički dva puta vodio, golovima Marka Docića iz penala u 12. minutu i Stefana Kovača u 86, Lalatović je rekao da mora da bude zadovoljan osvojenim bodom. Njegov tim je dva puta izjednačio, golovima Saše Jovanovića u 24. minutu i u 89, takođe iz penala nakon što je štoper Čukaričkog Bojan Kovačević srušio napadača Radničkog Nikolu Štulića.

"Kako da ne budem zadovoljan, mislim da danas nismo zaslužili da izgubimo, primili smo olako golove, ali moram da pohvalim igrače da smo ispunili zahtjeve, borili se i moram da budem zadovoljan kad osvojimo bod na gostovanju Čukaričkom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC