• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Partizan i poraz u Humskoj! Crno-bijeli tonu, Zvezda može na PLUS 10!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan izgubio od Spartaka u Humskoj.

 Superliga Partizan izgubio u Humskoj od Spartaka Izvor: MN PRESS

Partizan je izgubio u Humskoj. Spartak je odnio pobjedu golom Bijelovića u 87. minutu - 0:1 (0:0)!

Novi udarac za crno-bijele i prilika za Crvenu zvezdu da im dodatno pobjegne. Trenutna razlika je sedam poena u korist crveno-bijelih koji tek treba da odigraju protiv Čukaričkog na Banovom Brdu. Bila je ovo jedna od najlošijih partija crno-bijelih u sezoni. Bez pravih rješenja u napadu, najbolje prilike imao je Svetozar Marković poslije prekida što najbolje opisuje dešavanja na terenu.

Imaće Gordan Petrić pune ruke posla da podigne tim pred posljednji meč u ovom dijelu sezone. Slijedi pauza zbog Svjetskog prvenstva u Kataru, a prije toga crno-bijeli imaju još jedan meč - dočekaće u Humskoj ekipu Novog Pazara u nedjelju (15.30 časova) u meču koji moraju da dobiju.

Partizan se dosta mučio u prvom poluvremenu, uprkos većem posjedu. Najbolju priliku za pogodak imao je Lutovac u 38. minutu kada je šutirao iz voleja i pogodio stativu. 

Nakon prvog poluvremena bez golova, Petrić je uveo Fusenija Dijabatea umjesto Andrije Pavlovića, ali su gosti imali prvu priliku fa povedu, međutim, Krstić nije iskoristio situaciju "jedan na jedan" sa Popovićem. Novi adut Gordana Petrića bio je Menig, koji je zamijenio Pantića, ali je praktično najopasniji igrač Partizana bio defanzivac Svetozar Marković, koji je imao tri prilike za pogodak poslije prekida. 

Kazna za sve propuštene prilike Partizana stigla je u 86. minutu kada je Bijelović sa oko 20 metara šutirao snažno i precizno i pogodio gol za muk u Humskoj.

Mogao je domaći tim do izjednačenja par minuta kasnije, Natho je promašio, Ostojić je spriječio dobru šansu za Rikarda i to je bio kraj meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC