• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stvarno ste mislili da pobijedite bez Ronalda? Luis Figo ostao u šoku: Evo koga krivi za neuspjeh!

Autor Haris Krhalić

Portugalska legenda kritikovala odluku selektora da Kristijano Ronaldo bude rezerva na najvažnijim utakmicama Mundijala.

 Luis Figo kritikovao selektora Portugala nakon eliminacije sa Svjetskog prvenstva Izvor: MN PRESS

Portugal je bolno eliminisan sa Svjetskog prvenstva, šokantnim porazom u četvrtfinalu protiv Maroka. Selektor evropskog favorita Fernando Santoš ponovo je ostavio na klupi svoju najveću zvijezdu i kapitena, Kristijana Ronalda, ali to ovog puta nije pomoglo kao u osmini finala protiv Švajcarske (6:1). "CR7" odgledao je prvi dio meča sa klupe, rezultat je na poluvremenu bio 0:1, a onda je ušao odmah poslije pauze, ali nije uspio da promijeni stvari.

To što je Ronaldo opet izbačen iz startne postave nije se svidjelo jednom od najboljih portugalskih i evropskih fudbalera u istoriji - njegovom zemljaku Luisu Figu. Njih dvojica bili su saigrači na Evropskom prvenstvu 2004, kada su igrali u finalu protiv Grčke i dvije godine kasnije, kada su nastupili u polufinalu Svjetskog prvenstva 2006. protiv Zidanove Francuske i izgubili "Zizuovim" golom. Ispostavilo se da je to bio i najbolji rezultat u karijeri Kristijana Ronalda na Mundijalima.

"Ne možete da osvojite Svjetsko prvenstvo u fudbalu sa Ronaldom na klupi", rekao je Figo u subotu, poslije eliminacije Portugala. "U redu je što ste pobijedili Švajcarsku. Sjajan rezultat! Ali da li to možete da uradite u svakoj utakmici? Ne. To što je Ronaldo ostao na klupi bila je greška. Za ovaj poraz su krivi stručni štab i selektor", rekao je legendarni as Barselone, Real Madrida i Intera, a prenijeli izvještači sa Svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, Kristijano Ronaldo je uplakan otišao sa terena poslije poraza, a na putu ka svlačionici na njega je naletio navijač, koji je odmah bio izbačen. Na taj način, "CR7" je vjerovatno završio svoju karijeru u reprezentaciji, sa kojom je postao prvak Evrope 2016, ali nije uspio da osvoji i jedini veliki trofej na koji nije stavio ruku.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Bravo za Figa i stvarno nepravda prema jednom od najvećih svjetskih igrača....ove suze u tunelu su sve govorile, koliko je Roni stalo do uspjeha. E moj selektore....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC