• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Ćubić predsjednik, stižu Brazilci

Upravni odbor FK Borac zaključio je da predloži Ljubomira Ćubića za predsjednika ovog tijela i šampiona BiH.

 BORAC: Ćubić predsjednik, stižu Brazilci Izvor: MONDO

Pored Ćubića u novom UO trebalo bi da se nađu Radovan Bajić i Muhamed Ibrahimbegović, na mjestima potpredsjednika, a za članove su predloženi Darko Ćulum, Čedo Savić, te predstavnici "Nestro grupe" i navijača.

UO će početi s radom ukoliko Skupština kluba, na sjednici koja je zakazana za petak, prihvati prijedlog dosadašnjeg UO.

Na sjednici je potvrđeno osnivanje komisije za odnose sa drugim klubovima na čijem čelu će da bude Stanoje Štrbac, dok će članovi da budu Mirko Stanetić i Mićo Milovanović, dosadašnji članovi UO.

"Osnovni zadatak ove komisije su razgovori sa ostalim klubovima u našoj zemlji oko zajedničke saradnje vezane i za razmjene igračkog kadra", rekao je Željko Kopanja, doskorašnji potpredsjednik UO, i dodao da će novi predsjednik imati mogućnost da u UO kooptira još dva člana ako za to bude bilo potrebe.

ZAVRŠEN PRVI DIO PRIPREMA

Ekipa je odradila prvi dio priprema u Mrkonjić Gradu.Sada će do nedjelje trenirati u Banjaluci kada će se uputiti na Zlatibor na desetodnevne pripreme gdje će odigrati tri kontrolne utakmice.

"Kada podvučemo crtu u Mrkonjić Gradu smo uradili mnogo, jer su svi fudbaleri svojski i odgovorno trenirali, svjesni činjenice da nas već 12. jula očekuje veliko iskušenje u prvom kolu pretkvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija u Izraelu. Igrači su pripreme podnijeli dobro, jer su to prve bazične pripreme. Nastavak započetog u Mrkonjiću nastavićemo na Zlatiboru gdje ćemo uigravati ekipu za meč sa Makabijem. Pošto znamo ime protivnika i sve naše trenutne pripreme usmjerene su ka tom cilju, da protiv Makabija odigramo dva dobra meča i pokušamo ostaviti prolaz u sljedeće kolo", rekao je trener Borca Zvezdan Cvetković.

Cvetković je najavio da dva stranca u četvrtak dolaze u Borac. Mediji spekulišu da je riječ o bivšim igračima hrvatskog prvoligaša Osijeka, Andre Luizu i Davidu Lopezu. Luiz bi stigao iz Slavonije u Banjaluku, a Lopez je minulu sezonu nastupao za Univerzitateu iz Krajove.

"Ne mogu još da vam saopštim imena tih fudbalera. Mogu samo da kažem da je riječ o igračima iz inostranstva i da se radi o štoperu i napadaču, igračima koji su nama upravo potrebni", ostao je zagonetan Cvetković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC