• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler objavio da je gej, Javila se bivša žena: Otkrila ružnu stvar o Jakubu - "A alimentaciju ne plaćaš?"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Javila se bivša supruga Jakuba Jankta i otkrila da ne plaća alimentaciju.

 Žena fudbalera koji je je gej: Ne plaća alimentaciju Izvor: Profimedia

Poznati češki fudbaler Jakub Jankto objavio je svijetu da je homoseksualac i da to ne želi više da skriva, a zbog toga je dobio hiljade i hiljade poruka podrške. Javili su se njegovi bivši klubovi, saigrači i mnogi drugi sportisti koji su željeli da kažu da su potpuno uz njega i da podržavaju pravo izbora, dok je praktično jedina negativna reakcija stigla sa adrese njegove bivše žene. 

Jakub Jankto je bio godinama u braku sa Marketom Otomanskom sa kojom ima trogodišnjeg sina. Njih dvoje su se razveli prije dvije godine, a nakon što je Jakub Jankto saopštio da je cijeli život sakrivao svoje seksualno opredjeljenje, Otomanska se javila i medijima otkrila da nije naročito dobar otac. Ona tvrdi da Jankto ne plaća redovno alimentaciju i da je do sada platio tek jednu ratu i morala je da potraži pomoć jedne organizacije koja izlazi u susret samohranim majkama.

"Poslao je svom sinu samo 600 evra u proteklih pet mjeseci, i to samo zato što ima sudski nalog. To je tužno i svi moji prijatelji se čude zbog toga kako se ponaša. Pokušavam da nađem izlaz iz ove neugodne situacije, a Klub samohranih majki mi je puno pomogao prošlog mjeseca", rekla je Otomanska.

Što se tiče samog Jankta i njegove objave, Marketa je odlučila da se ne upušta u to i komentariše: "Radije ne bih komentarisala njegovo priznanje, zbog našeg sina koji će morati da odrasta sa tom situacijom. To je samo Jakubova priča, njegova ispovijest. Ponosna sam što je našao snage i javno istupio i to objavio. Kad mi je sve priznao, dao mi je i dosta slobode, a sada je bitno da je njemu ugodno i da je srećan".

Jankto ima inače 27 godina i karijeru je počeo u Slaviji iz Praga, ali je još kao tinejdžer otišao u Italiju i zaigrao za Udineze. Išao je na pozajmice u Askoli i Sampdoriju, koja ga je potom otkupila, dok je sada član Hetafea i na pozajmici je u Sparti iz Praga. Za reprezentaciju Češke odigrao je 45 utakmica.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC