• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović: Računaju na mene u Čelsiju

Čelsi nije zaslužio da izgubi finale LŠ, ali pred nama je nova sezona, kaže igrač londonskih "plavaca" Bane Ivanović.

 Bane Ivanović: Računaju na mene u Čelsiju  Izvor: MONDO

Bane Ivanović nije bio u Moskvi u sredu uveče i nije uživo posmatrao tragediju svog Čelsija u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda. Ali, bio je uz televizor i grickao nokte kao i većina onih koji su navijali za londonske "plavce".

"Propustili smo veliku šansu. Ovo je težak trenutak za klub, ali idemo dalje, spremamo se za novu sezonu i za novu priliku", rekao je Ivanović novinarima u Kovilovu, gde se priprema za tri prijateljske utakmice reprezentacije Srbije u narednih 10-ak dana (Irska, Rusija, Nemačka).

Sa saigračima iz Čelsija se još nije čuo. Kaže da ni njemu ne bi bilo do telefonskih poziva i razgovora u ovako teškom trenutku, kada je desetak santimetara ili jedan penal delio Čelsi od najvećeg uspeha u klupskoj istoriji.

"Igrali smo dobro i nismo zaslužili da izgubimo. Mislim da na kraju nismo ni izgubili, jednostavno, nismo imali sreće", kaže defanzivac srpske reprezentacije, koji je finale LŠ u Moskvi gledao sa drugovima.

Ivanović je smogao snage da gleda napetu penal seriju, čiji je ishod bio na strani Mančestera. Za promašaj kapitena Džona Terija, naravno, ima razumevanja.

"Njemu je sigurno najteže. On je dao najviše klubu, legenda je u Čelsiju i svakako da mu nije lako", dodao je srpski fudbaler.

Mnogi fudbaleri ne bi imali "herca" da šutiraju penal u onako važnoj utakmici kao što je finale LŠ. Da li bi on to učinio?

"Nikad! Dao bih sudiji da šutira (ha, ha, ha)...Ustvari, sve bi zavisilo od toga kako bih odigrao utakmicu, da li bi bio skoncetrisan...Penale obično šutiraju najspremniji, oni koji su najpouzdaniji, psihički...Verovatno bih šutirao kad bih bio potpuno siguran",
iskreno odgovara Bane Ivanović.

Od dolaska u Čelsi u januarskom prelaznom roku nije dobio pravu šansu. Sada, kaže, da je očekuje u narednoj sezoni.

"Pričao sam sa ljudima u klubu i sa trenerom i svi su mi rekli da računaju na mene. Pethodna tri meseca proveo sam u upoznavanju kluba, sistema igre, nisam znao ni jezik. U narednoj sezoni očekujem da bude drugačije. Ima više šansi da igram u sredini, ali sam spreman da igram i na poziciji beka, štopera...", kaže Bane Ivanović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC