• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Borca, Leotara i Krupe se vratio na klupu banjalučkog Želje: Ambicije uvijek iste - razvoj mladih igrača

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije pet godina trener Branislav Krunić ponovo je sjeo na klupu Željezničar Sport Tima.

 Branislav Krunić se vratio na klupu FK Željezničar Sport tim Izvor: Facebook/OFK Sport Team

Dvije strane su lako sklopile dogovor i Krunić se vraća na mjesto uspjeha. U prvom mandatu doveo je ekipu od četvrte do m:tel Prve lige Republike Srpske gdje se i danas takmiči klub sa Predgrađa.

Filozofija kluba se nije mijenjala u međuvremenu - i dalje su na prvom mjestu mladi fudbaleri i njihova afirmacija.

"Te 2014. godine napravili smo veliki uspjeh. Mislim da su to najbolji rezultati u istoriji kluba. Prošli smo tri ranga u tri godine. Jedan od razloga što sam ovdje je rad sa mladim igračima. Meni to dozvoljava da momke mogu da podignem na viši nivo i sprovedem viziju i znanje koje sam stekao tokom rada i školovanja. Mislim da je ovo idealna ekipa za moju viziju. Mi imamo prijateljski odnos pored poslovnog, stalno komuniciramo. Ovo ne osjećam kao veliki povratak", rekao je Krunić.

Ponovo banjalučki klub neće biti opterećen rezultatskim ciljem.

"Ambicije su uvijek iste, razvijanje mladih. Dogodine klub slavi 100. rođendan. Liga je jača nego prošle godine, tako su se u klubu odlučili da ponovo sarađujemo. Trener Danijel Majkić ostaje sa mnom u stručnom štabu. Mnogi timovi žele do titule šampiona. Nama ostaje da pokušamo izboriti komfornu zonu".

Osim braće Alekse i Sergeja Popovića koji su prešli u Sarajevo, banjalučki klub napustio je internacionalac Alonzo Pirt, koji je prešao u Famos iz Vojkovića, a otišao je i golman Aleksa Stupar.

"Kroz trenažni proces vidjećemo da li su nam potrebna pojačanja, prelazni rok je živa stvar. Direktor Radomir Popović je zadužen za selekciju igrače, naravno da pričamo, ali on to radi sjajno godinama. Bitno je da iz ovih momaka izvučemo potencijal i kvalitet. Mislim da imamo dobar tim i sumnjam da će nam biti potrebna pojačanja", istakao je Krunić.

Prva provjera banjalučkog Želje zakazana je za 15. juli protiv Laktaša. Četiri dana kasnije rival je BSK dok se za 22. jul traži protivnik. Potom slijedi utakmica protiv Čelika i generalna proba protiv Crnog Vrha.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC