• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - mrtvačka kola na fudbalskom terenu! Policija objavila hitno saopštenje: Ne dijelite ove snimke!

Autor Dragan Šutvić

Zaprepašćujuća scena na fudbalskoj utakmici u Engleskoj.

 u engleskoj vozili mrtvačka kola po terenu  Izvor: Twitter/ nufc_fog

Maskirani ljudi dovezli su mrtvačka kola nasred terena i sa njima se vrtjeli ukrug za vrijeme utakmice engleskih niželigaša Danstona i Gejtšeda. Vozač je jurio pred šokiranim gledaocima i na kraju ostavio automobil nasred terena, poslije čega su dvojica sa ski-maskama izašli iz mrtvačkih kola i prešli u drugi auto, koji je napustio igralište.

Prisutni su gledali šta se događa i ostali su bez teksta, mada je bilo i onih koji su bili začuđeni toliko da su mogli samo da opsuju.

"Nedugo nakon što je sudija odsvirao poluvrijeme, čuo sam galamu sa druge strane tribine i odmah sam pomislio na to da se nešto ozbiljno dogodilo. Vidio sam onda mrtvačka kola kako idu na sredinu terena i tamo se okreću pod ručnom. Taj automobil je bio praćen još jednim, sive boje, iz kojeg su izbacivali flajere. Sreća je da niko nedužan nije bio povrijeđen. Dio terena preko kojeg su ušli je onaj na kojem se igrači često zagrijavaju u poluvremenu, ali srećom, koliko znam, nije bilo nikoga tamo", rekao je jedan anonimni gledalac "Indipendentu".

Policija je odmah pokrenula istragu i najavila da će oni koji su upleteni u ovaj slučaj biti suočeni sa najozbiljnijim posljedicama. Iz policije je rečeno da se u ranoj fazi istrage vjeruje da se osobe koje su učestvovale u ovom incidentu međusobno poznaju i da nije bilo šire opasnosti za publiku. Takođe, nadležni su uputili apel javnosti da ne dijele video snimke, već da bi tako pomogli istrazi.

"Svako ko ima informaciju ili snimak sa onim što se dogodilo neka se javi policiji ili neka prijavi to što ima policajcima u svojoj blizini", navedeno je u saopštenju.

Zbog tog incidenta utakmica nije nastavljena, objavio je Gejšted, inače petoligaš, koji je samo šest dana ranije igrao na svom terenu protiv moćnog Njukasla. Učesnik Lige šampiona pobedio je niželigaša 3:2 pred 7.200 gledalaca.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz fudbala

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC