• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAČNO JE, BRAZILAC STIŽE U PARTIZAN! Oglasio se Miloš Vazura - otkrio ko još dolazi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Direktor Partizana govorio o transferima

 Mateuš Saldanja dolazi u FK Partizan Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

FK Partizan je potvrdio dolazak Mateuša Saldane iz Japana! Prema riječima generalnog direktora Miloša Vazure, brazilski centarfor popuniće mjesto u napadu upražnjeno odlaskom Rikarda Gomeša, a crno-bijeli će navodno platiti obeštećenje od 1,3 miliona evra njegovom klubu Džef junajtedu.

"Sezona će biti teška, svi znamo šta nas čeka, odmah od starta imamo teške utakmice, mislim da smo spremni za to. Veći dio igrača koji je trebalo da dođe je došao. Dogovorili smo se sa klubom iz Japana za napadača. On će u narednim danima biti predstavljen i licenciran za FK Partizan. Takođe, ove ili sljedeće nedjelje stižu još dva pojačanja - na poziciji desnog beka i štopera. Očekujemo da sljedeće nedjelje kompletiramo tim, a najbitnije je da u subotu krenemo pobjedom", rekao je Vazura na "tim-bildingu" sa ekipom uoči starta sezone.

Iako nije rekao ime desnog beka, već se praktično zna da je to Aranđel Stojković, dosadašnji desni bek TSC-a, u čijem je dresu prošle sezone ostvario istorijski uspjeh, osvojio drugo mjesto u Superligi Srbije i izborio plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U Partizan su stigli Saldanja, golman Aleksandar Jovanović, lijevi bek Nikola Antić, centarfori Aldo Kalulu i Nemanja Nikolić, krilni napadač Ksander Severina, vratio se zadnji vezni Aleksandar Šćekić, tu je i centralni vezista Frenk Kanute... "Novi" Partizan igraće prvu utakmicu u subotu, od 21 čas, na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC