• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski "odred smrti" u pratnji policije!? Šok snimak uoči sukoba navijača u Atini - naoružani do zuba! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako su navijači Dinama naoružani marširali ka mjestu sukoba sa pristalicama AEK-a, a navodno ih je pratila policija.

 Hrvatski huligani marširali u pratnji policije Izvor: YouTube/StarTvGreece/Screenshot

U ponedjeljak uveče u sukobima hrvatskih i grčkih navijača u Atini ubijen je Mihalis Kacuris, navijač AEK-a. Njega su ubili huligani iz Hrvatske, takozani "Bed Blu Bojsi", koji su stigli na gostovanje Dinama uprkos tome što je UEFA strogo zabranila njihovo prisustvo. Kako su ušli u Grčku i ko ih je uopšte pustio utvrdiće istraga, ali već 48 sati traju tenzije zbog međusobnih optužbi dve strane jer se traži krivac.

Sada je grčki portal "Star" objavio snimak na kome se navodno vidi kako naoružani navijači Dinama kreću prema mjestu sukoba sa navijačima AEK-a (u pitanju je dio grada "Nea Filadelfija" u kome je stadion). Pomenuti medij tvrdi da je to snimak na kome se vidi "odred smrti" u kome je bilo "više od stotinu naoružanih ubica" koje prati policija!?

Pogledajte snimak dolaska navijača Dinama na mesto sukoba.
Izvor: YouTube/StarTVGreece

"Pogledajte kako se kreću, kao vojska. Tiho su napredovali kako ih ne bi primijetili. A onda su u pravom trenutku udarili svom snagom i svim oružjem koje su posedovali i imali kod sebe", pišu grčki mediji koji dodaju da u pomenutoj grupi koja je išla na mjesto sukoba nisu bili samo navijači Dinama, nego i njihova "grčka braća" iz Panatinaikosa, tako da su i oni bili upetljani u stravičan zločin koji se dogodio dan uoči utakmice.

UEFA je jutro poslije reagovala i otkazala meč i zakazala nove termine, dok je više od stotinu huligana u međuvremenu uhapšeno i traže se odgovorni za ubistvo grčkog mladića (29). Uz to, povrijeđeno je još osam osoba (pet Grka i tri Hrvata), dok je i jedna djevojčica (12) pogođena kamenom u glavu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC