• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lionel Mesi preporodio Inter iz Majamija! Sada igra za prvi trofej u SAD! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lionel Mesi uživa u Majamiju i sada su klub koji niko ne može da pobijedi.

 Lionel Mesi preporodio Inter iz Majamija! Sada igra za prvi trofej u SAD! (VIDEO) Izvor: Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi je preporodio Inter iz Majamija. Mladi klub u vlasništvu Dejvida Bekama bio je "ruina", najslabiji tim u čitavoj MLS, međutim od kada je Mesi zakoračio na teren u njihovom dresu - sve se promijenilo. Majami je došao do šeste uzastopne pobjede i plasirao se u finale Liga kupa Sjeverne i Centralne Amerike pošto je prethodnoe noći "tukao" Filadelfiju 4:1, opet uz majstorije najboljeg svih vremena.

Zvuči potpuno nevjerovatno, ali Mesi je postigao svoj deveti gol u ovom takmičenju pošto je pogađao najmanje jedanput u svakoj od prethodnih šest utakmica. Ponovo je bio igrač utakmice i protiv Filadelfije, i to tako što je postigao gol sa preko 25 metara. U trku, po zemlji...


Mesijev gol je inače bio drugi na meču i definitivno je "slomio" Filadelfiju u 20. minutu, a prije toga je u trećem pogađao Martinez. Do poluvremena se u strijelce upisao i vremešni lijevi bek Đordi Alba, da bi u 84. minutu Ruiz potvrdio pobjedu, nakon što se deset minuta ranije Bedoja upisao za Filadelfiju. Jednostavno, u ovom trenutku Inter djeluje kao skladan tim, iako je čuvena trojka Barse Mesi-Alba-Buskets tek od skora zaigrala u njihovoj opremi.

U finalu, za prvi trofej u kratkoj istoriji kluba, Mesi će predvoditi svoj Inter protiv Nešvila koji je takođe odlično odigrao na turniru i u polufinalu je izbacio meksički Monterej. Meč se igra 20. avgusta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC