• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba na kraju prelaznog roka - Pariz "istresao" i posljednji evro za tragičara Mundijala!

Autor Milutin Vujičić

Pari Sen Žermen objedinio "francuski napad" - pored Mbapea i Dembelea sada je tu i Kolo Muani.

 Kolo Muani prešao u PSŽ Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je ovog ljeta bio veoma aktivan i na kraju prelaznog roka "eksplodirala je bomba" vrijedna 90 miliona evra. U pitanju je francuski napadač Randal Kolo Muani koga je Frankfurt na kraju pristao da proda, iako su dugo odolijevali i pokušavali su da otjeraju sve interesente. Međutim, kada dođe sama završnica "pijace", tada uglavnom klubovi popuštaju i dobro su to znali u Frankfurtu da će zaraditi više novca nego što su planirali.

Prema informacijama koje je objavio italijanski transfer "insajder" Fabricio Romano, PSŽ će platiti fiksno 75 miliona evra i još 15 kroz "bonuse" koji podrazumijevaju golove, broj utakmica i timske uspehe francuskog šampiona u narednim godinama. Kolo Muani je već prošao ljekarske preglede i i uskoro će i zvanično biti predstavljen.

U međuvremenu, dolazak Kolo Muanija znači da će mladi napadač Ugo Ekitiki najvjerovatnije otići na pozajmicu u Kristal palas, pošto je neophodno i da PSŽ "sredi knjige" zbog finansijskog fer-pleja. Ipak su ovog ljeta potrošili 345 miliona evra, odnosno kada se izračuna - u minusu su 200 miliona evra. To i nije iznenađenje kada su došli već Manuel Ugarte, Usman Dembele, Luka Ernandez, Bredli Barsola, Kang-in Li, Ćavi Simons, Marko Asensio, Gonsalo Ramoš...

Randal Kolo Muani (24) je inače tragičar finala Svjetskog prvenstva u Kataru jer je promašio šansu u 121. minutu za šampionsku titulu Francuske, a u Frankfurtu igra od prošle sezone. Postigao je do sada 26 golova i asistirao je za 17 na 50 utakmica i nije baš iznenenađenje što je plaćen ovoliki novac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC