• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirkus - golman od 55.000.000 prima golove "kroz uši"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Andre Onana teško da je bio baš najbolja kupovina Mančester junajteda...

 Andre Onana greške na Galatasaraj Mančester junajted Izvor: YouTube/Printscreen/Arena Sport TV

Odrekao se Mančester junajted kako iskusnog Davida De Hee tako i izdanka svoje omladinske škole Dina Hendersona kako bi za 55.000.000 evra kupio Andrea Onanu. I prošli su kao bosi po trnju, bar za sada. 

Kamerunac koga dobro pamtimo jer je pred meč sa Srbijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru izbačen iz ekipe sada je u duelu sa Galatasarajem nastavio da prima kiks golove i koštao je Junajted važnih bodova u Ligi šampiona. Na kraju je bilo 3:3, od čega su dva gola direktno njegova krivica, a i kod trećeg je morao bolje. 

Prvo ga je u 28. minutu Hakim Ziješ uhvatio na pogrešnoj nozi. Iz slobodnog udarca je probao, šutirao pravo na gol i to tako da je loptu uputio tamo gdje su bila dvojica igrača Galatasaraja. To nije predvidio Onana i bukvalno se jedva pomjerio kod ovog pogotka!

Već u 43. minutu primio je drugi gol, ali je na njegovu sreću bio u ofsajdu Mauro Ikardi, a onda je u 62. minutu uslijedio najveći kiks. Primio je gol iz slobodnog udarca, opet od Hakima Ziješa, ali je ovoga puta Marokanac centrirao! Lopta je stigla do Onane, a on ju je ispod ruke pustio u gol! Pogledajte kikseve Onane:

Galatasaraj - Mančester junajted 3:3
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ni reakcija kod izjednačujućeg gola Karema Akturkoglua za 3:3 kada nije pokrio bliži ugao nije bila za pohvalu, pa je pitanje da li je transfer Onane bio velika greška? Sa druge strane Inter je uzeo novac, a onda doveo iskusnog Jana Somera koji brani odlično. 

Poslije novih kiksevva kamerunskog golmana i remija sa Galatasarajem vrlo je blizu ispadanja iz Evrope Junajted. U toj grupi je Bajern prvi sa 13 bodova, drugo mjesto dijele Kopenhagen i Galatasaraj sa pet, a Mančester junajted je sa četiri posljednji. U posljednjem kolu "đavoli" dočekuju Bajern i pobjeda im ne znači puno ukoliko Kopenhagen i Galatasaraj ne odigraju neriješeno!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC