• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bunja: Nisam razgovarao sa Stoičkovim!

Ljut zbog napisa da pregovara sa slavnim Bugarinom, sportski direktor crveno-belih poručio da je trener Zvezde i dalje Aleksandar Janković.

 Bunja: Nisam razgovarao sa Stoičkovim! Izvor: MONDO

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević negirao je u četvrtak da je pregovarao sa Bugarinom Hristom Stoičkovim, ili bilo kojim drugim trenerom, o dolasku na klupu trofejnog srpskog kluba.

"Pišite slobodno da sam u Sofiji, ali to su potpune neistine, čiste gluposti i izmišljotine. Trener Zvezde je Aleksandar Janković", rekao je vidno iznervirani Bunjevčević okupljenim novinarima na Marakani.

On je ponovio da će upravni odbor kluba sledećeg petka analizirati tek završenu sezonu i posle toga doneti odluku o daljim potezima.

"Svakodnevno razmišljamo o pojačanjima, ali molim vas za barem pet-šest dana strpljenja. Pustite Jankovića da se na miru priprema za novu sezonu", kazao je Bunjevčević i potom novinarima okrenuo leđa, ne želevši da odgovara na pitanja.

MONDO je u sredu uveče objavio da je Stoičkov u beogradskom restoranu "Pjetro del oro" razgovarao sa menadžerom Zoranom Stojadinovićem i nekadašnjim fudbalerom Zvezde Jovanom Stankovićem.

Predsednik crveno-belih Toplica Spasojević je u izjavi agenciji Beta rekao da nema pregovora sa Bugarinom i da će odluku o ostanku Jankovića ili dolasku nekog drugog trenera doneti upravni odbor.

Pošto do narednog petka ima još dosta vremena, realno je očekivati da će posle Stoičkova i Holanđanina Brandsa u prvi plan "iskočiti" još neki kandidat za klupu Zvezde.

Ipak, današnja izjava Bunjevčevića predstavlja do sada najkonkretniju podršku aktuelnom šefu struke...

(Beta/MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC