• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leverkuzen uspio ono što nije Bajern: Alonso strepio do kraja, ali nosi tri boda iz Frajburga!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Uprkos pogotku poslije manje od 90 sekundi Bajer Leverkuzen strepio protiv Frajburga do posljednjeg zvižduka.

 Bundesliga Bajer Leverkuzen pobijedio Frajburg Izvor: BEAUTIFUL SPORTS/Gerd Gruendl / imago sportfotodienst / Profimedia

Vratio se Bajern u formu, postigao 13 golova na posljednje dvije utakmice, ali uzalud jer Bajer Leverkuzen ne dozvoljava da mu se približi vrati kakvu takvu neizvjesnost u šampionsku trku.

Ekipa Ćabija Alonsa u nedjelju je upisala sva tri boda i to na gostovanju na kojem su Bavarci uzeli samo bod – „farmaceuti“ su slavili 3:2 protiv Frajburga i ponovo su na okruglih 10 bodova prednosti.

Iako je Bajer poveo poslije manje od 90 sekundi pogotkom sjajnog Florijana Virca strepio je Ćabi Alonso do posljednjeg zvižduka, jer je Frajburg uspio da izjednači, a onda da nakon osjetnijeg vođstva gostiju smanji na 3:2.

Nisu domaći imali mnogo izbora, pošto je u međuvremenu Adam Hložek povisio na 2:1, a Patrik Šik, poslije dva gola u prošlom kolu, ovog puta zabio za 3:1.

Redale su se prilike na jednoj i drugoj strani, Kajtel je desetak minuta prije kraja smanjio na 3:2 i najavio brobu do posljednjeg daha, a umalo da Frajburg izbjegne tek treći poraz kod kuće.

U sudijskoj nadoknadi Gulde je odlično skočio poslije kornera i šutirao, ali u golmana i Bajer je stigao do 22. pobjede u sezoni za okruglih 70 bodova.

Ovo je tek treći prvenstveni poraz Frajburga kod kuće ove sezone, prije Bajera cijeli plijen su odnijeli samo Borusija Dortmund i Štutgart, dok je Bajern izvukao bod.



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC