• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac čuva omladince: Terzić, Kecman i Keranović potpisali ugovore sa crveno-plavima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trojica mladih fudbalera potpisali višegodišnje ugovore sa Borcem.

 FK BOrac ugovori Jusuf Terzić, Miljan Kecman, Nedim Keranović Izvor: FK Borac zvanični sajt

Banjalučki Borac tokom ove sezone promovisao je mlade igrače poput Davida Vukovića i Stefana Marčetića, a to će biti slučaj i u budućnosti.

Trojica mladih fudbalera iz omladinskog pogona Jusuf Terzić, Miljan Кecman i Nedim Кeranović potpisali su višegodišnje ugovore i obavezali se na vjernost Borcu.

"Za mene je velika čast što sam potpisao ugovor sa svojim Borcem. Od prvog dana se ovdje osjećam kao kod kuće i zahvalan sam svim ljudima u klubu koji se trude da meni i mojim saigračima omoguće sve što nam je potrebno za nesmetan fudbalski razvoj. Na meni je da nastavim da treniram i da ostvarim želju da jednog dana zaigram za prvi tim", rekao je Jusuf Terzić za zvanični sajt kluba.

Miljan Кecman rekao je da je za njega potpis ugovora sa FК Borac ostvarenje jednog od sportskih snova.

"Svaki trening i svaka utakmica za mene su dokazivanje. Presrećan sam što sam dobio priliku da potpišem ugovor sa klubom za koji sam vezan od malena. Ovo je veliki motiv za dalje i mogu da obećam da ću se truditi da svakim danom budem sve bolji", rekao je Кecman.

Prezadovoljan je i Nedim Кeranović.

"Trudim se da idem korak po korak, a za mene je potpis ugovora sa FК Borac nova stepenica u karijeri. Zahvalan sam svim ljudima u klubu koji su prepoznali moj rad, ali i rad svih u omladinskoj školi. Za ukazano povjerenje želim da se odužim još boljim partijama na terenu i nadam se da ću ostaviti trag u Borcu", rekao je Кeranović.

"Jusuf, Miljan i Nedim su svojim igrama zaslužili klupsko povjerenje i uvjeren sam da će ga opravdati na terenu. Dobro znaju da ih put ka velikoj sceni vodi kroz naporan rad i ono što mene raduje je da su svjesni da je svaki trening prilika za napredak. Drago mi je što je sve više naših omladinaca koji svojim talentom skreću pažnju na sebe, a posebno me raduje što svi oni žele da svoju karijeru grade u našem klubu. To je najbolji dokaz odličnog rada u FК Borac", rekao je Saša Кajkut, direktor Omladinske škole FК Borac.

Pohvale na račun Borčevih omladinaca stigle su i od Olivera Jandrića, sportskog direktora Borca.

"Za sve nas u klubu je najveća nagrada kada nam na potpis ugovora dođu igrači iz omladinske škole. To je najbolji pokazatelj da klub ide u dobrom smjeru, da se dobro radi sa mlađim kategorijama i da ne moramo da brinemo za budućnost igračkog kadra. Ovo je veliki korak za njih, ali moraju da znaju da im tek predstoji dokazivanje. Znam da su dobili motiv više za još bolji rad i uvjeren sam da ćemo ih uskoro gledati u „crveno plavom“ dresu na velikoj sceni", rekao je Jandrić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC