• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodina puni budžet za Superligu

FK Jagodina, novi čan Superlige Srbije, dobio je donaciju u iznosu od 100.000 evra od austrijske firme "Verner i Veber", saopšteno je u petak.

 Jagodina puni budžet za Superligu Izvor: MONDO

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma tim povodom je izjavio da je klub od firme koja se bavi reciklažom otpada dobio rekordnu donaciju.

"Poslednja tri meseca nijedan dinar iz gradskog budžeta nije otišao FK Jagodini, jer smo obezbedili novac od donatora. Osim Austrijanaca, značajnu donaciju smo dobili i od dobavljača lekova i od još dosta preduzeća", rekao je Marković.

On je dodao da će "najmanje 50 odsto sredstava za funkcionisanje fudbalskog kluba u narednoj sezoni biti obezbeđeno od donatora".

"Za grad je važno što će ovde sada dolaziti Crvena zvezda i Partizan. Verujem da ćemo uskoro organizovati i međunarodne utakmice, jer je naš cilj da Jagodina izbori plasman u Kup UEFA", ponovio je gradonačelnik Jagodine već poznate ambicije.

Marković je najavio da će u subotu uveče na centralnom gradskom trgu biti organizovano slavlje povodom plasmana Jagodine u Superligu.

Taj klub je za tri sezone promenio isto toliko rangova takmičenja. Jeseni 2006. godine startovao je iz srpske lige, ove sezone igrao je Prvu Telekom ligu Srbije, a od jeseni će nastupati u Superligi.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC