• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj: "Neko im je rekao da me smijene!" Dobio otkaz, pa stigao u Arenu da bodri košarkaše!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši trener Partizana stigao u Arenu samo dan nakon otkaza u fudbalskom klubu.

 Igor Duljaj gleda meč Partizan Budućnost Izvor: MN PRESS

Nakon serije loših rezultata u finišu sezone, fudbalski klub Partizan odlučio je da otpusti Igora Duljaja i na njegovo mjesto postavi Alberta Nađa, doskorašnjeg pomoćnika. Nismo dugo čekali na prvo pojavljivanje u javnosti Igora Duljaja, pošto se doskorašnji trener crno-bijelih fudbalera našao na polufinalnom meču ABA lige, kako bi Željku Obradoviću i igračima pružio podršku protiv Budućnosti.

Tom prilikom Duljaj je kratko razgovarao sa medijima i napomenuo da ga Partizan nije potrošio, ali i da članovi Upravnog odbora nisu samostalno donijeli odluku o promjeni na klupi tima iz Humske!

"Došao sam da dam podršku košarkašima, dobio sam poziv. Ujedno i moja djeca uvijek dolaze da gledaju košarku, pa sam došao da malo iskoristim slobodno vrijeme", rekao je na početku Igor Duljaj i dodao kako se osjeća: "Potrebno je neko vrijeme da prođe, dok se malo ne stišaju neke stvari, ali uglavnom savjest mi je čista, znam da sam radio koliko sam mogao, dao sam svoj maksimum, a vrijeme će pokazati da li sam dobro radio ili ne."

Pogledajte Duljaja u Areni:

Doskorašnji trener crno-bijelih detaljnije je pričao o otkazu. "Mene klub ne može da istroši, jer se ja ne osjećam tako. Nisam podnio ostavku, želio sam i dalje da ostanem da radim jer sam vjerovao i vjerujem da imam sasvim dovoljno snage da izguram cijelu priču do kraja. Neko je smatrao drugačije, Bože moj", rekao je Igor.

Po riječima nekadašnjeg fudbalera, neko je sugerisao članovima Upravnog odbora, među kojima ima i njegovih prijatelja, kako treba da se izjasne na sjednici. "Šta se izdevašalo, izdešavalo se. Upravni odbor je samo donio odluku, a neko je rekao da to tako mora da bude. Ja imam i prijatelje među članovima UO, tako da nemam šta da se ljutim na njih", ispričao je Igor Duljaj.

(Kurir/MONDO - D. N.) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC