• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Srećan sam kako smo igrali!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Miroslav Đukić, bio je srećan posle trećeg poraza u pet mečeva od kako je preuzeo nacionalni tim.

 Đukić: Srećan sam kako smo igrali!  Izvor: MONDO

Đuka je i pored propuštene prilike da se prvi put pobedi Nemačka posle 35 godina, bio zadovoljan igrom svojih momaka, a naročito mu se dopala strast sa kojom su se "orlovi" suprotstavili domaćinu na ispraćaju u Švajcarsku i Austriju.

"Srećan sam zbog toga kako je moj tim igrao, jer smo Nemcima zadali mnogo problema. Jedino smo pali na kraju utakmice, kada smo ostavili protivnicima previše slobodnog prostora, uz mnogo olako izgubljenih lopti", sumirao je Đukić poraz (1:2) u Gelzenkirhenu.

"Sve u svemu, optimista sam i jako sam motivisan pred duele koji nam dolaze", dodao je naš selektor.

"Orlovi" su odigrali tri meča u nedelju dana, zabeležili remi u Irskoj (1:1), a potom bili poraženi od Rusije i Nemačke rezultatom 2:1. To su poslednje provere srpskog tima pre početka kvalifikacija za Mondijal 2010. godine u Južnoj Africi.

Selektor Nemačke Joakim Lev odao je priznanje srpskom timu, koji je golom Boška Jankovića vodio sve do 73. minuta, kada je izjednačio Nojvil. Pobedu u "Auf Šalke Areni", domaćem timu doneo je najbolji igrač susreta Mihael Balak.

"Ova pobeda je važna za moral, sigurnosti i samopouzdanje pred put na EURO. Morali smo da igramo na našoj gornjoj granici danas. I dalje tu ima prostora za napredak, ali ja sam siguran da ćemo to i dostići", rekao je Lev.

"Imam osećaj da će svi igrači dostići vrhunac forme u toku sledeće nedelje".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC