• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ronaldo se bruka!" Legendarni Nijemac isprozivao Kristijana zbog plakanja: Samo o sebi misli!

Autor Dragan Šutvić

Suze Kristijana Ronalda poslije promašenog penala naišle su na osudu mnogih.

 Ditmar Haman kritikovao Ronalda zbog plakanja Izvor: RTS/Printscreen/YouTube/thatpetercrouchpodcast

Portugal je poslije penal serije slomio Sloveniju i prošao u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Malo je nedostajalo da tragičar na tom meču bude Kristijano Ronaldo. On je u produžecima promašio penal, tačnije Jan Oblak je odbranio njegov udarac. Poslije toga je briznuo u plač i saigrači su morali da ga tješe.

Njegove suze naišle su na osudu mnogih, posebno zbog momenta u kom se desilo, meč je još trajao, oglasio se i bivši njemački fudbaler Ditmar Haman.

"Upao sam u zamku toga da je Ronaldo timski igrač. Protiv Turske je asistirao Brunu umjesto gola i taj Kristijano od prije 10-15 godina bi razumio zašto treba da doda. Djelovalo mi je da je uživao u tome da bude timski igrač. Međutim, protiv Slovenije je djelovalo kao da je rekao 'tri meča sam bio timski igrač, dojadilo mi je, neću više' i onda je uzeo svaki šut koji je mogao, razmišljao je samo o sebi", rekao je Didi Haman za "RTE".

Zatim se osvrnuo na dio sa suzama.

"Ako osjeća da ne može da pomogne timu više, treba da kaže selektoru da ga izvede iz igre. Bruka se. Najsmješnija moguća odluka koju sam ikada vidio. Nisam vidio nikog drugog da tako nešto radi", zaključio je Haman.

Prozivke na njegov račun postale su viralne na društvenim mrežama, mnogi ga osuđuju i prozivaju, posebno zbog toga što mu ovo nije prvi turnir, ima 39 godina, profesionalac je i očekuje se od njega da zna kako treba da se ponaša i da ne utiče loše na tim i saigrače... Posebno ne u tako bitnom momentu utakmice. Portugal će za plasman u polufinale igrati sa Francuskom.

Što se Didija Hamana tiče, on je igrao za Bajern, Njukasl, Liverpul, Bolton, Mančester siti i MK Dons. Ljubitelji fudbala pamte njegov gol u finalu Lige šampiona 2005. godine kada je Liverpul od 0:3 izjednačio protiv Milana na 3:3 i poslije penal serije osvojio Ligu šampiona. On je sa reprezentacijom Njemačke osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu 2002. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC