• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojevića prozvao bivši igrač Zvezde: Nije htio mnogo da polemiše o riječima Binića

Nije želio da ulazi u polemike i rasprave na startu nove sezone Aleksandar Stanojević,

 Aleksandar Stanojević o riječima Binića Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pred početak nove sezone i pred prvu utakmicu na čelu Partizana u trećem trenerskom mandatu u Humskoj pred medijima se našao Aleksandar Stanojević i rekao da nema osjećaj kao kada se prvi put vraćao. Istakao je da je malo vremena prošlo od prethodnog mandata pa da ima osjećaj kao da nije ni odlazio iz kluba u međuvremenu. 

"Znate šta nemam neki osjećaj sada kao kada sam se vratio prvi put. Tada sam se vratio poslije deset godina, sada sam se vratio samo poslije dve godine. Nemam taj osjećaj, ali ne znam kako će biti kada izađem na teren. Sada mi je osjećaj kao i da nisam odlazio", rekao je Aleksandar Stanojević pred meč sa Napretkom u petak od 21 čas u "Humskoj". 

Pričao je ranije Stanojević o tome kako je tokom prethodnog mandata na klupi crno-bijelih targetiran, a sada je upitan šta misli o izjavama Dragiše Binića. Nekadašnji krilni fudbaler Crvene zvezde oštro je kritikovao istupe trenera Partizana povodom uvođenja novog pravila o "bonus igračima" u Superligi.

"Ne bih ja o tome, ja nikada niti polemišem, niti odgovaram, niti komentarišem, pogotovo ljude koji su bili uspješni u svijetu fudbala. Poštujem ih i nema potrebe za tim, ako nešto treba pričaćemo na nekoj stručnoj tribini, a ovako sad ja da objašnjavam... Rekao sam šta sam imao i to je to", istakao je Stanojević na konferenciji za medije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC