• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morata prešao u Milan pa potvrdio da se razvodi od supruge

Alvaro Morata je potvrdio da se razvodi od dugogodišnje supruge Alis Kampeljo.

 Alvaro Morata se razvodi od supruge Izvor: Mikolaj Barbanell/SOPA Images/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alvaro Morata imao je ljeto iz snova pošto je kao kapiten reprezentacije Španije uspeo da osvoji Evropsko prvenstvo, a zatim je na poziv Zlatana Ibrahimovića došao u Milan. Međutim, sada je iznenada saopštio da se razvodi od supruge Alis Kabeljo, dok čitava Španija spekuliše da je to zbog preljube nekog od njih dvoje.

Ništa nije govorilo da postoje problemu u njihom braku, štaviše imaju četvoro djece i nedavno su svi zajedno ljetovali pred napornu sezonu koja čeka Moratu u Italiji, da bi iznenada na Instagramu objavili da je došao kraj njihovoj ljubavi. Upoznali su se 2016. dok je Morata igrao za Juventus, a već godinu dana kasnije su se vjenčali u Veneciji, dobili četvoro djece, međutim negdje su se javili neočekivani problemi.

"Poslije nekog vremena koje smo imali da razmislimo, Alis i ja smo odlučili da nam se putevi raziđu. Bila je to divna veza puna međusobnom razumijevanja i poštovanja, voljeli smo se i pomagali jedno drugome. Imamo i četvoro djece koja su najbolja stvar koja nam se desila, ovo je bolna odluka, ali vas molimo za poštovanje i empatiju u ovim trenucima", objavio je Morata.

Vrlo sličnu objavu imala je i preduzetnica Alis Kabeljo koja je poručila medijima da prestanu da spekulišu o razlozima njihovog završetka veze, objašnjavajući da se i dalje poštuju.

Za sada se osim o "preljubi", najviše spekuliše da je par prekinuo jer je Morata želio da se vrati u Italiju. Jednostavno, nije imao više osjećaj sigurnosti u Španiji gdje su ga žestoko kritikovali i kada je igrao dobro za reprezentaciju, vjerovatno jer nije postizao dovoljno golova. Ali, kod trenera i te kako ima "bonus".

Pogledajte i zajedničke fotografije Alvara i Alis koji su prethodnih osam godina bili u ljubavi:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC