• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao je "Dan D" za Partizan, sve o meču za spas crno-bijelih: Stanojević suspendovao igrača, uskače pojačanje

Partizan mora da pobijedi Gent, a ovo je sve što treba da znate o meču.

 Partizan Gent najava meča prenos  Izvor: MN PRESS

Vojvodina i Radnički iz Kragujevca su završili svoje evropske epizode, Crvena zvezda i TSC tek treba da ih započnu, a Partizan će od 20:15 krenuti u misiju da spasi svoju evropsku sezonu. Nakon poraza u dvomeču od Dinamo Kijeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona uslijedio je poraz i od Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Sada u dva meča sa Gentom, crno-bijeli traže spas. 

Nažalost zbog suspenzije od strane UEFA tribine stadiona "JNA" biće prazne i neće grobari moći da bodre svoje ljubimce, a trener Aleksandar Stanojević je istakao da razmišlja da i nekim novajlijama poput Stefana Kovača i Žoaoa Grimalda kao opcijama za ovaj meč. 

Ovo je biti ili ne biti za crno-bijele, njihova sezona neće biti uspješna šta god da urade na domaćoj sceni ako već sada ispadnu iz Evrope. Zato u dvomeču sa Belgijancima, sa kojima su igrali u Evropi prije nekoliko sezona, traže pobjedu ali i zalog za bolju formu i više samopouzdanja u nastavku ove sezone. 

KAD I GDJE SE IGRA, GDJE JE PRENOS? 

Utakmica počinje od 20:15 časova na stadionu "JNA", ali nažalost neće moći navijači da podrže svoje ljubimce na ovom meču. Crno-beli su kažnjeni i moraće pred praznim stadionom da odigraju možda i ključni evropski meč u sezoni. Prenos će biti realizovan na kanalima Arena sport, na RTS 1, ali i tekstualno na MONDO portalu. 

ŠTA JE NAJAVIO STANOJEVIĆ? 

Istakao je šef struke Partizana da je za ovaj meč van konkurencije Aldo Kalulu jer je u meču sa Luganom prekršio disciplinu, a otkrio je da nije zadovoljan startom u Evropi.  "U Evropi smo startovali loše, a poslije smo bili korektni. Daleko od toga da smo bili dobri, ali bili smo korektni i pobijedili u regularnom toku protiv Lugana. Kako izaći iz toga? Radom i strpljenjem. Radim dosta, strpljenja imam, čekamo još neke promjene koje će se nadam se desiti u narednih 10 dana što se tiče kadrovske situacije i to je to."

Takođe je priznao da ima jednu dilemu oko sastava tima, a to je da li je Stefan Kovač poslije samo nekoliko dana treninga spreman da zaigra za crno-bijele. "U dilemi smo i kada me već pitate, da budem pošten. Počinjao je na treninzima ali bojim se da se ne znamo dovoljno. Samo su dva dana treninga, jako je važna utakmica i to nam je dilema. Generalno, planiramo Stefana vrlo ozbiljno, zato smo ga i doveli. Da li ćemo igrati sa njim ili ćemo sa Gajasom Zahidom pokušati da malo igramo, da iz zadnje linije dođemo do posjeda... Malo smo u disbalansu. Prvi put mi se dešava da dan pred meč imam dilemu da li će igrati".

KO ĆE STARTOVATI? 

Izvor: MN PRESS

Što se tiče gola tu je jasno da će Aleksandar Jovanović biti čuvar mreže. Očekuje se da u zadnjoj liniji počnu Jurčević, Marković i Mujakić kao štoperi i De Medina kao desni bek. U sredini je siguran Arijaga, pa i Zahid, a po krilima vjerovatno Goh i Severina. Ukoliko Stefan Kovač zauzme poziciju u centru terena on će biti taj preostali vezista, ako se to ne desi zaigraće Zubairu na krilu, a a Goh će se premjesiti u centar. U napadu je prva opcija i dalje Mateuš Saldanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC