• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli sve jači, stiže i Ngambi

Povremeni reprezentativac Kameruna i dosadašnji štoper Monpeljea Aleksis Ngambi postao je treće pojačanje Partizana za narednu sezonu!

 Crno-beli sve jači, stiže i Ngambi Izvor: MONDO

U Humsku 1 stigao je faks sa potpisom dvadesetšestogodišnjeg fudbalera visokog 184 centimetra, koji bi zajedno sa Nenadom Đorđevićem i Milovanom Sikimićem trebalo da čini najuži bedem ispred gola crno-belih.

Pre njega su za Partizan potpisali desni bek Ivan Stevanović (OFK Beograd) i reprezentativac Tunisa, vezni fudbaler Kamel Zaim (Esperanca).

Ngambi stiže u tabor prvaka Srbije po preporuci menadžera Ljubomira Vorkapića, koji je svojevremeno bio saigrač trenera crno-belih Slaviše Jokanovića, kako u Partizanu, tako i prethodno u Vojvodini.

Relativno mladi Kamerunac može se pohvaliti sa čak devet sezona staža u francuskom fudbalu. Kao tinejdžer je tri i po godine proveo u Strazburu, mada nije igrao za prvi tim. Zatim je ukupno pet i po sezona bio standardan u drugoligašima Genjonu i Monpeljeu.

Prošlog vikenda sedeo je na klupi u kvalifikacionom duelu za Mundijal 2010. između Kameruna i Mauricijusa, a ostaje da se vidi hoće li nastupiti u subotu protiv Tanzanije.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC